Facebook Pixel "Το καλύτερο πράγμα στη ζωή μου"
| 2014-01-03 14:45:00

"Το καλύτερο πράγμα στη ζωή μου"

"Το καλύτερο πράγμα στη ζωή μου"

Ο Ντάνιελ Πράνιτς μίλησε για τη ζωή στην Ελλάδα και την κόρη του που είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στη ζωή του Κροάτη μέσου του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Gol:
Για την Ελλάδα;
«Η ζωή είναι καλή παρότι οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, αλλά ποιο μέρος δεν έχει τέτοια θέματα; Υπάρχει ηλιοφάνεια τις περισσότερες μέρες! Δεν μπορώ να παραπονεθώ, η Αθήνα είναι ένα όμορφο μέρος και είμαι ευχαριστημένος από τις συνθήκες διαμονής μου».

Για το πόσο σημαντικό είναι να είσαι γονέας: Η κόρη μου είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στη ζωή μου και της αφιερώνω όλο τον ελεύθερο χρόνο μου. Αυτά που αισθάνομαι δεν μπορώ να τα μεταφέρω σε λόγια. Νομίζω πως όποιος είναι γονιός με καταλαβαίνει.

Για την κόμμωση του: Είχα επισκεφτεί την κομμώτρια μου και μου είπε ότι έχει μία ιδέα, να μου κουρέψει κοντά τα μαλλιά και να μου κάνει μια γραμμή. Μου άρεσε η σκέψη και δέχτηκα. Δεν έχει κάποιο νόημα η αλλαγή! Απλώς μου αρέσει.

Για την ηλικία του: Κανένας δεν πιστεύει ότι είμαι 32 ετών εξαιτίας του πως δείχνω και του γενικότερου στυλ μου. Αλλά θα δούμε, ίσως πάω από το σήμερα στο αύριο! Περίπου στα 35!.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags