Facebook Pixel Χάνει Τσάμπιονς Λιγκ; Χάνει και Ρούνεϊ!
Ποδόσφαιρο
| 2014-01-04 19:45:00

Χάνει Τσάμπιονς Λιγκ; Χάνει και Ρούνεϊ!

Χάνει Τσάμπιονς Λιγκ; Χάνει και Ρούνεϊ!

Καμία εγγύηση ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να δώσει ο Ντέιβιντ Μόγιες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Άγγλος στράικερ δεν πρόκειται να ανανεώσει τη συνεργασία του, σε περίπτωση που οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν βγουν στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν!

Εκεί που ήταν σχεδόν δεδομένο ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ θα υπέγραφε άμεσα νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, νέα δεδομένα έρχονται στο προσκήνιο και «ταράζουν» την ηρεμία που υπήρχε στις τάξεις της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Το συμβόλαιο του Άγγλου στράικερ λήγει το καλοκαίρι του 2015 και παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι των «κόκκινων διαβόλων» κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις με τον παίκτη, ο ίδιος φαίνεται διστακτικός -τουλάχιστον στην παρούσα φάση- και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να περιμένει μέχρι το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Από πολύ νωρίς, η υπόθεση «πρωτάθλημα» φαίνεται να κάνει... φτερά, ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες χάνει συνεχώς έδαφος,

Πάντως στις τάξεις του συλλόγου υπάρχει ο φόβος, πως αν η Γιουνάιτεντ δεν καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, ο Ρούνεϊ θα... κουνήσει μαντήλι.

«Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τι θα γίνει σε αυτή την υπόθεση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σκωτσέζος κόουτς των πρωταθλητών Αγγλίας.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags