Facebook Pixel Τόσα πρέπει να πληρώσει η Σίτι για τον Μέσι
| 2014-03-07 14:14:00

Τόσα πρέπει να πληρώσει η Σίτι για τον Μέσι

Τόσα πρέπει να πληρώσει η Σίτι για τον Μέσι

Μπορεί τα τελευταία δημοσιεύματα να θέλουν τον Σεΐχη Μανσούρ της Μάντσεστερ Σίτι αποφασισμένο να καλύψει τη ρήτρα των 250 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα, ίσως, όμως, χρειαστεί να πληρώσει τα διπλάσια για το deal του αιώνα, εφόσον επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ των καταλανικών ΜΜΕ.

Την αποκάλυψη έκανε στο σημερινό (7/3) της δημοσίευμα η εφημερίδα SPORT, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως όποια ομάδα θέλει να αποκτήσει τον Αργεντινό σούπερ σταρ των "μπλαουγκράνα" θα πρέπει συνολικά να πληρώσει 500 εκατ. ευρώ! Κι αυτό γιατί ο Μέσι είναι πολύ πιθανό να αξιώσει 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές 25 εκ. ευρώ το χρόνο "καθαρά". Το ποσό αυτό, σε συνδυασμό με προσαυξήσεις, εφορία και άλλα έξοδα ανεβάζουν το κόστος στο μισό δισεκατομμύριο!

Από την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί τις εξελίξεις και δηλώνει ξεκάθαρα, μέσω του προέδρου της Ζοσέπ Μαρία Μπερτομέου, ότι ο Λιονέλ Μέσι "δεν πωλείται. Είναι ένας παίκτης που γεννήθηκε εδώ και πρέπει να μείνει στη Μπάρτσα. Είναι ένα σύμβολο, μία παγκόσμια αναφορά που βρίσκεται μαζί μας και μακάρι να συνεχίσει μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags