Facebook Pixel "Τους έχει πονέσει πολύ"!
| 2011-01-04 21:29:00

"Τους έχει πονέσει πολύ"!

"Τους έχει πονέσει πολύ"!

Αρνητική εντύπωση και πολλές αντιδράσεις μεταξύ των παικτών του Παναθηναϊκού προκάλεσαν κάποια ρατσιστικά σχόλια οπαδών της Ξάνθης σε βάρος του Τζιμπρίλ Σισέ.

Μέλη της πράσινης αποστολής έλεγαν με νόημα πως "τους έχει πονέσει πολύ ο Τζιμπρίλ τα τελευταία δύο χρόνια, γι΄ αυτό αντιδρούν έτσι", κάνοντας λόγο για τα τρία γκολ που έχει βάλει ο Γάλλος στα Πηγάδια την τελευταία διετία, αλλά και για τις φιλικές σχέσεις μεταξύ Ξάνθης και Ολυμπιακού.

Ωστόσο, το πρόβλημα προφανώς δεν ήταν αυτό, καθώς η συγκεκριμένη "επίθεση" - έστω και μεμονωμένη, καθώς αρκετοί οπαδοί αποδοκίμασαν όσους έβριζαν τον Σισέ - στρεφόταν και εναντίον παικτών της ίδιας της Ξάνθης!

Βέβαια, ο Τζιμπρίλ φροντίζει από μόνος του να βάζει ...γκολ στον ρατσισμό, ωστόσο στον Παναθηναϊκό ήταν ενοχλημένοι όλοι, τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και ο προπονητής.

"Αυτό που είδα ήταν ότι οι φίλαθλοι δεν ήταν ευγενικοί και δεν είχαν κόσμια συμπεριφορά απέναντι σε ορισμένους παίκτες του Παναθηναϊκού. Δεν γνωρίζω αν προκλήθηκαν. Δεν είναι άγιοι οι παίκτες κάθε ομάδας ποδοσφαίρου. Οι παίκτες ασφαλώς οφείλουν πάντα να είναι κόσμιοι, εγώ δεν γνωρίζω τι συνέβη, ούτε ξέρω το παρελθόν. Είναι αληθές ότι στο τελευταίο 15λεπτο οι φίλαθλοι της Ξάνθης άσκησαν πίεση στους παίκτες, ίσως και στη διαιτησία. Η αντίδραση των παικτών μου ήταν καλή. Θα ψάξω να βρω όμως τι ακριβώς συνέβη", είπε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

"Καλά, δεν καταλαβαίνουν ότι ο Τζιμπρίλ είναι ένα κόσμημα για το ελληνικό πρωτάθλημα;", αναρωτιόντουσαν οι παίκτες του τριφυλλιού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags