Facebook Pixel «Δεν μπορούν να μας ρίξουν»
| 2011-04-20 22:20:00

«Δεν μπορούν να μας ρίξουν»

«Δεν μπορούν να μας ρίξουν»

Την πεποίθησή του πως ο Ηρακλής δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση, εξέφρασε ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Τάκης, μιλώντας στους φιλάθλους.

Οι οπαδοί του «Γηραιού» το βράδυ της Τετάρτης είχαν συγκεντρωθεί στο «Κατσάνειο», όπου αφού άκουσαν τον Τάκη, έκαναν πορεία διαμαρτυρίας για την άρνηση της ΕΠΟ να μην δώσει το «ΟΚ», ώστε ο Ηρακλής να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου.

Μάλιστα, λίγα λεπτά πριν τις 21.00 έφτασε στο γήπεδο και ο Γιάννης Τάκης που μίλησε στον κόσμο. «Δεν μπορούν να μας ρίξουν στην δευτεροβάθμια. Ξέρουμε τι δουλειά έχει γίνει αυτόν τον χρόνο. Ο Ηρακλής είναι όμηρος του φορτίου που κουβαλάει δέκα χρόνια. Όμηρος της ρεμούλας, των χρεών, των μετόχων-αμετόχων που πετάνε αετό. Οι Κασσάνδρες προέβλεπαν ότι τον Δεκέμβριο δεν θα υπήρχαμε. Μετά έλεγαν θα πέσουμε αγωνιστικά. Η φανέλα, η δύναμη του κόσμου, κράτησαν τον Ηρακλή, αν και δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Και επειδή δεν μπορούν να ρίξουν τον Ηρακλή αγωνιστικά, επιχειρούν να τον πλήξουν εξωαγωνιστικά. Θα δημοσιοποιήσουμε το σκεπτικό της απόφασης, παραβαίνοντας την αρχή της εμπιστευτικότητας», ανέφερε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Επειδή ορισμένα παπαγαλάκια μας δημιουργούν προβλήματα, εμείς θα δημοσιοποιήσουμε το έγγραφο της επιτροπής. Την Τρίτη θα καταθέσουμε την έφεση και θα ζητήσουμε τάχιστα να εκδικαστεί. Δεν θέλουμε να κρύβονται, δεν θέλουμε τον περσινό εφιάλτη. Να τελειώσουμε μέχρι το τέλος του μήνα και να σχεδιάσουμε την ομάδα της νέας περιόδου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags