Facebook Pixel «Και που `στε ακόμα»…
| 2011-04-26 21:54:00

«Και που `στε ακόμα»…

«Και που `στε ακόμα»…

Για τις καταγγελίες στις οποίες προέβη σήμερα στο ραδιόφωνο αλλά και το «φλέγον» θέμα της αδειοδότησης μίλησε ο παραιτηθείς αντιπρόεδρος του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσολακάκης.

«Και που είσαστε ακόμα. Αυτά που είπα τα είπα και στην επιτροπή της ΕΠΟ», σχολίασε στη NOVA o Τσολακάκης.

Αναλυτικά:
Για τον λόγο της παραίτησης:
"Η παραίτησή μου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση της αδειοδότησης. Όλος ο Πανιώνιος είναι ενωμένος. Στα διοικητικά υπάρχει μια διάσταση απόψεων που αφορά οικονομικά θέματα. Είμαι απ' αυτούς που πρεσβεύουν την άποψη ότι δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε με τα συμβόλαια της διοίκησης του κυρίου Τσακίρη. Πρέπει να προσαρμοστεί ο Πανιώνιος στα νέα δεδομένα γιατί δυστυχώς δεν βλέπω να έρχεται νέος επενδυτής. Δεν είναι δυνατόν να διατηρήσουμε συμβόλαια υψηλών αποδοχών. Στον πρώτο κιόλας μήνα θα έχουμε... τελειώσει. Αυτή είναι η διαφορά μας. Αυτό είναι που πιστεύω και θέλω να πιστεύω πως όταν επιστρέψει ο κύριος Βεντούρης θα εφαρμοστεί κιόλας. Επαναλαμβάνω πως δεν έχει να κάνει με την υπόθεση αδειοδότησης".

Για την πορεία του κόσμου του Πανιωνίου: "Η πορεία των φίλων της ομάδας ήταν κοσμιοτάτη. Δεν συνέβη το παραμικρό. Ήταν μια ειρηνική διαμαρτυρία".

Για αν φοβάται πως υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι παρασκηνιακά σε βάρος του Πανιωνίου: "Έχω εμπιστοσύνη στην επιτροπή της ΕΠΟ και ιδιαίτερα στον πρόεδρό της, ο οποίος είναι διακεκριμένος παράγοντας και έχει υπηρετήσει σωστά τον αθλητισμό".

Για την απόφαση της έφεσης: "Θα περιμένουμε την απόφαση και είμαι σίγουρος πως θα δικαιωθεί η ΠΑΕ Πανιώνιος. Δεν υπάρχει κανένα χαρτί. Κάθε μέρα δικαιωνόμαστε και από ένα δικαστήριο. Σήμερα βγήκε η απόφαση ότι κερδίσαμε την υπόθεση με έναν ποδοσφαιριστή μας, κάτι που είχε απορρίψει η επιτροπή. Δεν θα ήθελα να αναφέρω το όνομά του. Όταν ρωτάς έναν Πανιώνιο όπως είμαι εγώ κ άδικο να είχα πάλι τα ίδια θα έλεγα. Είμαι βέβαιος όμως ότι όλα θα πάνε καλά".

Για το αν παραμένει αισιόδοξος για δικαίωση των προσπαθειών της ομάδας: "Αυτή την εβδομάδα είμαι ακόμα περισσότερο αισιόδοξος".

Για την κακοδιαχείριση και τις καταγγελίες στον SentraFm: "Και που είσαστε ακόμα. Αυτά που είπα τα είπα και στην επιτροπή της ΕΠΟ. Γιατί δεν υπέγραψε ο Μάχο; Τους είπα ότι η ΠΑΕ του χρωστούσε 753 ευρώ, τα οποία πληρώθηκαν δια χειρός μου στις 17 Ιανουαρίου. Γιατί δεν υπέγραψε; Γιατί με παρακάλεσε να μην υπογράψει επειδή έχει μια διαφορά με έναν πρώην αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, στον οποίο έδωσε 57.000 ευρώ και αυτός του έδωσε μια "πέτσινη" επιταγή. Το επαναλαμβάνω και προκαλώ μάλιστα".

Για αν υπάρχουν ανάλογα θέματα και με άλλους ποδοσφαιριστές: "Θα μου επιτρέψετε να μην απαντήσω. Γιατί ενώ στο ένα θέμα είμαι κατηγορηματικός, τα υπόλοιπα είναι προς εξέταση. Εδώ συμβαίνουν πράγματα για γέλια. Υπάρχει ποδοσφαιριστές που μας λέει πως έχω ακόμα ένα συμβόλαιο. Και του λέω φέρε συμβόλαιο να το δούμε και μου φέρνει ένα χαρτί που έχει μόνο τη δική του υπογραφή. Κάνουμε εμείς την προσφυγή, του επιβάλουμε πρόστιμο γιατί μας δυσφήμησε και σήμερα έρχεται μια καταγγελία από την UEFA του ίδιου ποδοσφαιριστή και το συμβόλαιο έχει μόνο μία υπογραφή. Τη δική του. Δεν το υπογράφει κανένας από τον Πανιώνιο. Και λένε κάποιοι δημοσιογράφοι ότι ο Πανιώνιος πρέπει να πληρώσει τα "μαύρα". Ποια "μαύρα"; Τα ανυπόγραφα συμβόλαια; Όπως και να χει, πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις και σε άλλα θέματα. Ο Πανιώνιος αφού είναι υπό τον Ερασιτέχνη θα ακολουθήσει τον σωστό δρόμο. Έχει σπουδαίους νεαρούς παίκτες και αυτό είναι καλό για την Εθνική μας ομάδα γιατί θα στραφούμε περισσότερο στα ταλέντα. Έχουμε νέους παίκτες που σε λίγο καιρό θα μιλάει όλη η Ελλάδα".

Για αν κερδίσει την έφεση ο Πανιώνιος: "Έχω εμπιστοσύνη στην ΕΠΟ και στην επιτροπή που θα μας δικάσει. Δεν είναι δυνατόν να σώζεται καθαρά στο γήπεδο ο Πανιώνιος και να υπάρχουν κάποιοι που εισηγούνται να μην πάρει η ομάδα άδεια, παρότι από τις 16 ομάδες οικονομικά είμαστε οι καλύτεροι λόγω Τσακίρη, ο οποίος πλήρωνε τα πάντα".

Για την ασφαλιστική ενημερότητα: Από την ίδρυσή του ο Νέος Πανιώνιος, μέχρι σήμερα ουδέποτε έκανε ρύθμιση ούτε στην Εφορία ούτε στο ΙΚΑ. Είναι η μόνη ΠΑΕ. Πατάμε ένα κουμπί και βγαίνει η φορολογική ενημερότητα για όποια μέρα θέλουμε. Αυτό είναι κάτι που έχουν 1000 εταιρίες σε όλη την Ελλάδα. Και ο Πανιώνιος είναι μια από αυτές. Και μιλάνε για πλαστά έγγραφα. Αν υπάρχει κάτι τέτοιο να με πάρετε και να μου πείτε φτου σου που μας έλεγες τέτοια πράγματα. Ο κόσμος του Πανιωνίου να μην ανησυχεί".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags