Facebook Pixel Νίκη στο... ρελαντί!
| 2014-12-17 20:13:00

Νίκη στο... ρελαντί!

Νίκη στο... ρελαντί!

Η Βέροια χωρίς να αγχωθεί επικράτησε 2-0 της Νίκης Βόλου και διατηρήθηκε μέσα στην 5άδα

Παρά τα προβλήματά της η Νίκη στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο και έβαλε δύσκολες εξισώσεις στη Βέροια . Παρ' όλα αυτά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ, στο 38'. Ύστερα από σέντρα του Μπαρκάν απ' τα αριστερά του Μπαργκάν, ο Κάμπορα έβαλε την προβολή στην πορεία της μπάλας και από τη μικρή περιοχή έκανε το 1-0. Στο 43' οι Θεσσαλοί ήρθαν μία ανάσα απ'την ισοφάριση αλλά ο Μουζακίτης ήταν άτυχος απέναντι απ'τον Καντιμοίρη.

Στο δεύτερο μέρος το ματς κινήθηκε στο ίδιο μοτίβο και για αρκετά λεπτά δεν είχαμε γκολ. Στο τέλος της αναμέτρησης η Βέροια πέτυχε τέρμα και κλείδωσε τη νίκη. Στο 84' οι Βεροιώτες βγήκαν στην κόντρα πέτυχαν ανεβασμένη την άμυνα της Νίκης, ο Μπεν πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Καλτσά, που σχεδόν σε κενή εστία έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Με τη νίκη η Βέροια διατηρήθηκε στην πρώτη 5άδα του πρωταθλήματος με 24 βαθμούς, ενώ η Νίκη παραμένει τελευταία με 7.

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Ραούλ Μπράβο, Μαλόν, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Καλτσάς, Βάθκεθ, Βεργώνης, Μπεν, Κάμπορα, Μπαργκάν.

Νίκη Βόλου (Τζαναβάρας): Δήμιζας, Καρασαλίδης, Τοσυκάνης, Ίβενς, Μαρινάκης, Αργύρης, Αναστασόπουλος, Μουζακίτης, Ροτζέριο, Μαχλελής, Σκούρτης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags