Facebook Pixel Με το δεξί οι Νέοι!
| 2015-07-06 23:00:00

Με το δεξί οι Νέοι!

Με το δεξί οι Νέοι!

Η Εθνική Νέων παρουσιάζοντας ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο, κατάφερε να επικρατήσει 2-0 της Ουκρανίας στη Βέροια και να μπει με το δεξί στο EURO U-19 κάνοντας ήδη ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Με τον Κότσαρη σε εκπληκτική μέρα κάτω από τα δοκάρια και τον Πέτρο Ορφανίδη να έχει γκολ (20’) και ασίστ στο δεύτερο γκολ του Καραχάλιου (76’), η εθνική μας ομάδα άντεξε στην πίεση, κέρδισε με 2-0 και απέκτησε το πάνω χέρι για την πρόκριση στις 4 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της υπέρβασης, ανάμεσα στους Ουκρανούς ήταν και το νέο παιδί θαύμα του ουκρανικού ποδοσφαίρου Βίκτορ Κοβαλένκο για τα μάτια του οποίου ερίζουν οι μεγαλύτεροι ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Μπροστά σε περίπου 4.500 φιλάθλους που γέμισαν τις εξέδρες του γηπέδου της Βέροιας, η Εθνική μας ομάδα είχε 11 λιοντάρια στο γήπεδο, χτυπώντας τακτικά εκεί που έπρεπε.

Αν σε κάποιον αξίζουν λίγα περισσότερα μπράβο, αυτά πάνε στον Κωνσταντίνο Κότσαρη και τον Πέτρο Ορφανίδη. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού κυριολεκτικά κατέβασε τα ρολά και με σωρεία εντυπωσιακών επεμβάσεων κράτησε σχεδόν μόνος του το μηδέν πίσω. Σε ρόλο εκτελεστή και δημιουργού, ο Πέτρος Ορφανίδης. Ο μεσοεπιθετικός της Ξάνθης άνοιξε το σκορ (20’) μετά από ασίστ του Κουλούρη και ένα τέταρτο πριν το φινάλε έγινε ο ίδιος δημιουργός, με τον Καραχάλιο να κάνει το 2-0 και να σφραγίζει την νίκη της Εθνικής μας ομάδας.

Η Εθνική μας ομάδα του Γιάννη Γκούμα αγωνίστηκε με τους: Κότσαρη, Σάλιακα, Τσελεπίδη, Κυριακόπουλο, Ρούσο, Καραχάλιο, Στάικο, Ορφανίδη, Πόζογλου (46’ Μακροπουλιώτη), Κουλούρη (89’ Βέργο), Κυνηγόπουλο (46’ Τσιμίκα).  

Πηγή:sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags