Facebook Pixel «Μόλις ξαναείδα την Παιανία συγκινήθηκα»
| 2011-05-24 17:36:00

«Μόλις ξαναείδα την Παιανία συγκινήθηκα»

«Μόλις ξαναείδα την Παιανία συγκινήθηκα»

Για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό μίλησε στο «Παναθηναϊκό Τριφύλλι» ο Στέφανος Κοτσόλης.

Ο 32χρονος γκολκίπερ αναφέρθηκε στα συναισθήματα του όταν επέστρεψε στην Παιανία, αλλά και τις αναμνήσεις του από το Τριφύλλι.

«Την πρώτη μέρα που ξαναπέρασα την πύλη, υπέγραψα το συμβόλαιό μου και η ομάδα δεν είχε προπόνηση. Στη διαδρομή έλεγα μέσα μου ότι έχω κάνει αυτό το δρομολόγιο άπειρες φορές, έχω διαβεί αυτή την πύλη άλλες τόσες, αλλά μόλις βρέθηκα μέσα στις εγκαταστάσεις συγκινήθηκα. Και από την αντιμετώπιση που μου επιφύλαξε το προσωπικό της Παιανίας και όταν πλησίασα τα αποδυτήρια της Ακαδημίας και είδα την αφίσα μου. Έχουν αναρτήσει οι υπεύθυνοι φωτογραφίες όλων όσοι έχουν ξεκινήσει από τα μικρά τμήματα και έχουν παίξει στην πρώτη ομάδα. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα».

Το πρώτο ματς που ήσουν στην αποστολή ήταν το ντέρμπι της ντροπής…
Έναν χρόνο έλειψα από τα κοινά του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά μη νομίζεις ότι και στην Κύπρο δεν υπάρχει φανατισμός. Κάθε υγιώς σκεπτόμενος άνθρωπος, όχι μόνο παίκτης, απορρίπτει και καταδικάζει όλα αυτά και εύχεται να βρεθεί λύση. Χρειάζονται βέβαια πολλά και πρώτα απ’ όλα κοινή βούληση. Δεν κάνουμε τίποτα με το να μετατίθενται οι ευθύνες μεταξύ των ομάδων, της πολιτείας, της ομοσπονδίας. Για να βρεθεί λύση, πρέπει να γίνουν θυσίες, ώστε να απολαύσουμε καρπούς. Μόνο έτσι μπορεί να πάει μπροστά το ποδόσφαιρό μας.

Θεωρείς καλύτερή σου στιγμή το ματς στον Πύργο με το Πρωτάθλημα του 2004;
Ίσως θα σου φανεί περίεργο. Βίωσα έντονα συναισθήματα και πήρα τεράστια χαρά που πήραμε το Πρωτάθλημα, και μάλιστα έπαιξα στο ματς, αλλά στην ίδια μοίρα βάζω και τις πορείες στην Ευρώπη. Ζήσαμε μεγάλες χαρές και αξέχαστες στιγμές. Η νίκη στο Σάλκε που ήταν η απαρχή μεγάλων βραδιών, το θρίλερ στη Βαρκελώνη αλλά και η επόμενη χρονιά στο ΟΥΕΦΑ…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags