24/05/11 - 18:52

«Θα κατέβει κόσμος στην Αθήνα»

Ο Νίκος Υψηλάντης μίλησε για την κατάσταση στον Ηρακλή και για την επόμενη ημέρα στο σύλλογο, ενώ προανήγγειλε πορεία των οπαδών του «Γηραιού» που θα γίνουν την Τετάρτη στην Αθήνα.

«Θα κατέβει κόσμος στην Αθήνα»
34.882views 0shares

Το μέλος του νέου διοικητικού συμβουλίου του Γηραιού, μεταξύ των άλλων σε συνέντευξή του στο «Αθλητικό Metropolis» τόνισε:

«Υπάρχουν σκέψεις να κατέβει κόσμος αύριο στην Αθήνα. Είναι λογικό κάποιοι να θέλουν να πάνε στην Αθήνα και να διαδηλώσουν για αυτά που συμβαίνουν. Είμαι πάντως σίγουρος πως θα βρεθεί κόσμος στην ΕΠΟ αύριο. Μέσα στη καρδιά μου ξέρω ότι έχουμε δίκιο. Δεν είναι λογικό να υπάρχει υποβιβασμός για δυσφήμιση του αθλήματος, αφού το άθλημα το δυσφημούν τόσα άλλα πράγματα στην Ελλάδα. Δεν έχει καμιά λογική να υποβιβαστεί ο Ηρακλής. Πολλοί μας χτύπησαν την πλάτη, μας είπαν ότι θα είναι μαζί σε αυτή τη προσπάθεια, αλλά αυτό θα φανεί στο τελικό αποτέλεσμα. Όλοι παλεύουμε για κάτι δίκαιο κι όταν έχεις δίκιο, τότε έχεις κι ελπίδες. Έχουμε κάνεις επαφές και η αισιοδοξία που έχω πηγάζει από το γεγονός πως έχουμε δίκιο. Η ομάδα έχει 103 χρόνια ιστορία και δεν είμαστε τόσο μικροί για να γίνουμε το εξιλαστήριο θύμα.

Μπροστά μας έχουμε μόνο αυτή τη δικαστική μάχη, δεν μπήκαμε σε αυτή τη διοίκηση για να αναλάβουμε κάτι άλλο, μπήκαμε για να πολεμήσουμε για το δίκιο μας. Ένα πολύ σημαντικό όπλο σε αυτή μας την προσπάθεια, είναι η παρουσία των Χατζηπαναγή, Κωφίδη και Παπαϊωάννου και τους ευχαριστώ δημόσια για αυτό».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ