Facebook Pixel "Ιδανική περίπτωση ο Άρης"
| 2015-07-30 15:56:00

"Ιδανική περίπτωση ο Άρης"

"Ιδανική περίπτωση ο Άρης"

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο αμυντικός του Λεβαδειακού, Ηλίας Κώτσιος και μίλησε για την αβεβαιότητα στην ομάδα του αλλά και για το ενδιαφέρον του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Είχε πρόταση από τον Άρη:
«Ανεπίσημα, έχω κάνει μια κουβέντα και αν ο Άρης βρίσκεται σε μια διαδικασία ανόδου στη Football League και ο Λεβαδειακός πάει να δικαιωθεί. Μια ομάδα σαν τον Άρη δε σε αφήνει αδιάφορο αλλά λόγω τις αβεβαιότητας, πρώτα θα περιμένουμε τις εξελίξεις. Ο Άρης περιμένει πότε και αν θα παίξει μπαράζ»

Η κουβέντα έγινε και για Β και για Γ Εθνική: «Επειδή είμαι κι εγώ σε μια ομάδα που περιμένει δικαστικές αποφάσεις, που θα καθορίσουν κάποιες εξελίξεις, όπως και στον Άρη. Δε μπορούμε να μιλάμε μετέωρα γιατί άλλες αποφάσεις θα πάρει ο Άρης στη Γ εθνική και άλλες στη Β. Ίσως να μην ενδιαφέρεται ο Άρης αν παραμείνει στην Γ Εθνική. Οπότε θα περιμένουμε».

Θα έπαιζε και στον Άρη της Γ Εθνικής: «Το ποδόσφαιρο είναι παντού το ίδιο, ειδικά όταν μιλάμε για τον Άρη που είναι τεράστιο μέγεθος. Αυτές οι ομάδες πρέπει να είναι στην Α εθνική για δούμε επιτέλους παιχνίδια με πολύ κόσμο»

Πότε θα μπορεί να πάρει απόφαση για το μέλλον του: «Σερνόμαστε εδώ και ενάμισι μήνα με τις αναβολές. Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν από αυτές τις ομάδες αλλά βλέπουμε ξανά πως στην Ελλάδα κινούνται όλα σε ρυθμό χελώνας. Ο Άρης περιμένει τις επικυρώσεις των βαθμολογίων της Σούπερ Λιγκ και της Football League οπότε έχουμε ακόμα μέλλον. Αν ο Λεβαδειακός παραμείνει θα μείνω κι εγώ. Αν πέσει είμαι ελεύθερος. Σε μια τέτοια περίπτωση, παρόλο που το ενδιαφέρον είναι φιλολογικό, ο Άρης θα ήταν μια ιδανική περίπτωση για κάθε ποδοσφαιριστή».

Για την ματαίωση του φιλικού με τον Ηρακλή: «Μετά από μια τέτοια απόφαση δεν είχαμε ψυχολογία. Οι προπονητές οι παίκτες ζούμε σε αβεβαιότητα, δεν έχουμε ολοκληρωμένο ρόστερ. Πάντως έχουμε πίστη για την παραμονή».

Για τα νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ: «Θα είναι πολύ πιο δυνατό και ανταγωνιστικό επειδή ανέβηκαν 2 ομάδες με τεράστια δυναμική, ο Ηρακλής και η ΑΕΚ. Ας ελπίσουμε να είναι πιο θεαματικό και πιο δίκαιο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags