Facebook Pixel «Γιατί να θέλει να φύγει ο Λέτο;»
| 2011-05-30 18:22:00

«Γιατί να θέλει να φύγει ο Λέτο;»

«Γιατί να θέλει να φύγει ο Λέτο;»

Ο μάνατζερ του Σεμπάστιαν Λέτο, ο Φερνάντο Κοσεντίνο, ξεκαθάρισε πως ο Αργεντινός θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό, εκτός «αν έχει κάτι καλύτερο στα χέρια του», τονίζοντας πάντως ότι προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πρόταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο leoforos.gr:

Τις τελευταίες ημέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας διάφορα σενάρια σχετικά με ομάδες από Γερμανία και Ιταλία, που ενδιαφέρονται για τον Σεμπάστιαν Λέτο...

Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Διάφορες ομάδες έχουν μου έχουν τηλεφωνήσει για να μάθουν λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση του Λέτο, αλλά ως εκεί... Τίποτα παραπάνω, που να μπορεί να χαρακτηριστεί ως σοβαρό ενδιαφέρον.

Ούτε από την Ιταλική αγορά, την οποία γνωρίζετε καλά, υπάρχει κάτι σοβαρό;

Τίποτα. Πριν από πέντε μήνες, τον Ιανουάριο δηλαδή, είχα μιλήσει με την Φιορεντίνα. Από εκείνη την επαφή που είχαμε και μετά δεν έχω ακούσει νέα τους, σχετικά. Όπως σας είπα και πριν δεν υπάρχει τίποτα ούτε από την Ιταλία, ούτε από την Γερμανία... Ενδεχομένως τώρα που τελείωσαν τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη να υπάρξει κάτι, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά για αυτό γιατί δεν ξέρω τί θα συμβεί στο μέλλον.

Από τον Παναθηναϊκό έχουν επικοινωνήσει μαζί σας;
Όχι και δεν βρίσκω άλλωστε τον λόγο να γίνει αυτό, από τη στιγμή που υπάρχει συμβόλαιο με τον παίκτη.

Στην Ελλάδα θα έρθετε;
Προς το τέλος Ιουνίου θα βρίσκομαι στην Ευρώπη. Αν μέχρι τότε έχω κάτι στα χέρια μου, θα έρθω στην Αθήνα για να συναντηθώ με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και να τους ενημερώσω σχετικά.

Ο Λέτο τι σκέφτεται για το μέλλον του;
Ο Λέτο είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Είναι μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και το καλοκαίρι μάλιστα θα διεκδικήσει την παρουσία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο κόσμος τον λατρεύει. Άρα, για ποιον λόγο να θέλει να φύγει; Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχει κάτι καλύτερο στα χέρια του. Αν δεν το έχει, θα είναι χαρούμενος που θα μείνει για τρίτη χρονιά στον Παναθηναϊκό.

Πηγή: leoforos.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags