Facebook Pixel Σατανικές συμπτώσεις για να κλείσουν δια παντός τη θύρα 13 και τη Λεωφόρο
| 2016-02-10 13:08:00

Σατανικές συμπτώσεις για να κλείσουν δια παντός τη θύρα 13 και τη Λεωφόρο

Σατανικές συμπτώσεις για να κλείσουν δια παντός τη θύρα 13 και τη Λεωφόρο

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών προκαλούν προβληματισμό και πολλά ερωτήματα... Γράφει ο Γιώργος Σπανουδάκης.

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει σήμερα έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της χρονιάς, αφού από το Περιστέρι περνάει η πρόκριση για τα ημιτελικού του Κυπέλλου.

Μιας διοργάνωσης που οι «πράσινοι» είναι λογικό να θέλουν να επαναλάβουν την επιτυχία του 2014, με την κατάκτηση του τροπαίου τόσο για λόγους γοήτρου όσο και αγωνιστικούς.

Ωστόσο τα δεδομένα που πάει η ομάδα στην αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα. Ή εάν τα δούμε από μια άλλη οπτική γωνία ένα… τυράκι, για να πιαστεί ο Παναθηναϊκός στη φάκα!

Διότι λίγες εβδομάδες μετά την απόφαση τιμωρίας των «πράσινων» τόσο από την αθλητική δικαιοσύνη όσο και από τον υφυπουργό, γίνονται μια σειρά από γεγονότα που δημιουργούν απορίες για τη σκοπιμότητά τους.

Εάν πρόκειται για σατανικές συμπτώσεις ή εάν θέλουν να οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό στο επόμενο στάδιο τιμωρίας;

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επειδή κάποιοι ηλίθιοι πέταξαν δυο φωτοβολίδες και ο διαιτητής Παππάς αποφάσισε να μην ξεκινήσει το ματς.

Μάλιστα πέρα από τον μηδενισμό, την αφαίρεση των τριών βαθμών και το πρόστιμο των 190.000 ευρώ, ο υφυπουργός αθλητισμού αποφάσισε το κλείσιμο της Θύρας 13 και ένα έξτρα προστιμο 90.000 ευρώ!

Παραδόξως σε όσα άλλα ματς έγιναν παραπτώματα που θα έπρεπε να οδηγήσουν στη διακοπή των αγώνων δεν εφαρμόστηκε ο νόμος. Ο νόμος που εφαρμόστηκε κατ” αποκλειστικότητα στον Παναθηναϊκό.

Στη Βέροια οπαδοί του Ολυμπιακού πέταξαν δύο φορές φωτοβολίδες και ο Μήτσιος (σημερινός διαιτητής στο Περιστέρι) δεν είδε τίποτα!

Στα Περιβόλια οπαδός του Ολυμπιακού πέταξε αναπτήρα στον ποδοσφαιριστή Κουλιμπαλί, αλλά και εκεί ο Σπάθας δεν είδε τίποτα!

Ακόμη και σ” ένα ματς Β” Εθνικής (Λαμία – Λάρισα) που εκτοξεύτηκε φωτοβολίδα ευθείας βολής, ο διαιτητής ήταν αόμματος!

Δηλαδή φτιάχτηκε ένας νόμος που ισχύει μόνο για τον Παναθηναϊκό

Και φτάνουμε στις συμπτώσεις…

Τις σατανικές συμπτώσεις…

Λίγες ημέρες πριν από τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο Παναθηναϊκός βλέπει έναν διαιτητή να λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά στη Λεωφόρο. Ο κύριος Μάνταλος αποβάλει τον Ζέκα για κάτι που δεν έκανε (για κλωτσιά στον Σολτάνι έγραψε στο φ.α.) και δεν αποβάλει (με 2η κίτρινη κάρτα) τον Μπαξεβανίδη για κάτι που έκανε (βίαιο μαρκάρισμα στον Καλτσά).
Ένα 24ωρο αργότερα ο κύριος Δημητρόπουλος στο Καραϊσκάκη αγνοεί τους κανονισμούς στις φάσεις που ήταν 100% αποβολή των Μιλιβόγεβιτς και Μποτία…

Και τα δύο ματς ήταν χωρίς καμία ουσιαστική βαθμολογική σημασία. Ας το έχουμε στο μυαλό μας…

Και μέσα σε όλα έρχεται ο Ατρόμητος να κλείσει τη θύρα για τους φιλοξενούμενους για το σημερινό ματς, επικαλούμενους λόγους ασφαλείας, μετά τα επεισόδια που έγιναν στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Για όλους και όλα μπορούμε να πούμε πολλά, πάρα πολλά, αλλά εμένα αυτό το… τσίτωμα των τελευταίων ημερών μου μοιάζει με… τυράκι.

Διότι ο στόχος τους δεν είναι να τιμωρηθεί ο… Παναθηναϊκός αγωνιστικά και να χάσει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Στόχος τους είναι να κλείσουν δια παντός τη Θύρα 13 και κατ΄ επέκταση τη Λεωφόρο και αυτό δεν θα πρέπει να το ξεχνάμε.

Πηγή: sportit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags