Facebook Pixel Χάντερ: “Δεν θα χρειαστώ προσαρμογή”
| 2016-02-20 13:30:00

Χάντερ: “Δεν θα χρειαστώ προσαρμογή”

Χάντερ: “Δεν θα χρειαστώ προσαρμογή”

Το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, Βινς Χάντερ, μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και τους στόχους του με την πράσινη φανέλα.
 

Ο Βινς Χάντερ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Η Πράσινη” λίγο πριν την αναμενόμενη άφιξη του στη χώρα μας εντός των επόμενων ημερών.

Ο 21χρονος φόργουορντ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νέα πρόκληση της καριέρας του και τόνισε πως επέλεξε τον Παναθηναϊκό αντί της παραμονής στην Αμερική, επειδή του έκανε την καλύτερη πρόταση. Παράλληλα, υποστήριξε πως το γεγονός ότι θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη δεν θα αποτελέσει εμπόδιο στην άμεση προσαρμογή του στην ομάδα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Βινς Χάντερ:

Για το πώς νιώθει που υπέγραψε στον Παναθηναϊκό: «Είμαι ενθουσιασμένος με τη νέα πρόκληση της καριέρας μου. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, αλλά είμαι σίγουρος πως είναι ό,τι καλύτερο για μένα και το μέλλον μου. Ξέρω καλά πού έρχομαι και είμαι βέβαιος πως η επιλογή αυτή θα αποδειχτεί σωστή για μένα και την οικογένειά μου. Θα μπορούσα να βρω ένα καλό συμβόλαιο στο NBDL ή ακόμη και στο ΝΒΑ, αλλά η πρόταση από τον Παναθηναϊκό νιώθω ότι ήταν η καλύτερη δυνατή. Στον Παναθηναϊκό θα έχω την ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω.


Για το αν φοβάται ότι θα αργήσει να προσαρμοστεί: «Στη ζωή μου έχω μάθει να μη φοβάμαι τίποτα. Έρχομαι στην Ευρώπη και είμαι αποφασισμένος να πετύχω τους στόχους μου. Δεν θα χρειαστώ προσαρμογή στο μπασκετικό κομμάτι. Το άθλημα το ξέρω, ξέρω ποιες είναι οι αδυναμίες μου και πού μπορώ να βοηθήσω άμεσα. Τα καλά στοιχεία μου είναι η αθλητικότητα, η ταχύτητα και η εκρηκτικότητά μου. Είμαι διατεθειμένος να κάνω ό,τι μου ζητηθεί από τους προπονητές μου».


Για το τι γνωρίζει για τον Παναθηναϊκό: «Δεν γνωρίζω συγκεκριμένα πράγματα, αλλά γνωρίζω πως πρόκειται για έναν σπουδαίο σύλλογο με μεγάλη παράδοση και πολλούς τίτλους. Επίσης γνωρίζω και την ψυχολογία του κόσμου που είναι συνέχεια στο πλευρό της ομάδας. Η αντιμετώπιση είναι διαφορετική από την Αμερική, αλλά από ό,τι έχω καταλάβει είναι κάτι που θα μου αρέσει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags