Facebook Pixel Τρελή έκπληξη από τον Σκίμπε! Ποιον αποφάσισε να καλέσει στην Εθνική
| 2016-03-01 13:18:00

Τρελή έκπληξη από τον Σκίμπε! Ποιον αποφάσισε να καλέσει στην Εθνική

Τρελή έκπληξη από τον Σκίμπε! Ποιον αποφάσισε να καλέσει στην Εθνική

Άλλος ένας νεαρός ποδοσφαιριστής με πολύ καλή παρουσία είναι έτοιμος να φορέσει για πρώτη φορά την «γαλανόλευκη»!

Όλα δείχνουν πως ο Μίχαελ Σκίμπε θέλει να αλλάξει εκ βάθρων το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και να παρουσιάσει μια φρέσκια ανανεωμένη ομάδα μέχρι την έναρξη των προκριματικών για το Mundial του 2018 που είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις 4 Σεπτεμβρίου 2016 . Στα φιλικά που θα ακολουθήσουν με πρώτα αυτά με την Αυστραλία αναμένεται να πάρουν την ευκαιρία τους αρκετοί νεαροί Έλληνες ποδοσφαιριστές που και χρόνο συμμετοχής έχουν στις ομάδες τους και κάνουν καλή σεζόν.

Ο Γερμανός εκλέκτορας έχει ξεκαθαρίσει πως μετράνε πολύ για αυτόν η φόρμα, η αντοχή και η ομαδικότητα καθώς θέλει να φτιάξει μια ομάδα με πολλά τρεξίματα που να «δαγκώνει», αλλά να διακατέχεται από ομαδικό πνεύμα εντός και εκτός των γραμμών, καμία σχέση δηλαδή με την τελευταία… περίεργη κατάσταση Έχουν ακουστεί κατά καιρούς τα ονόματα των Μυστακίδη, Πέλκα, Χαρίση. Κοινώς ο Σκίμπε προβληματίζεται για τη στελέχωση την μεσοεπιθετικής γραμμής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην έχει στα υπόψιν του και τον επιθετικό του Πανιωνίου Τάσο Μπακασέτα. Ο 23χρονος φορ με πέρασμα από Αστέρα Τρίπολης και Άρη, κάνει φέτος τη πρώτη του γεμάτη σεζόν καθώς μετράει ήδη 23 εμφανίσεις με 6 γκολ και 6 ασίστ! Αναμενόμενος λοιπόν ο «έρωτας» που έχει για αυτόν ο Μίχαελ Σκίμπε ο οποίος ‘έχει βρεθεί αρκετές φορές στη Νέα Σμύρνη για πάρτη του.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags