Facebook Pixel Διεγράφη ο Σκόρδας από τη Λέσχη!
| 2011-06-22 23:38:00

Διεγράφη ο Σκόρδας από τη Λέσχη!

Διεγράφη ο Σκόρδας από τη Λέσχη!

Ένταση προκλήθηκε στη γενική συνέλευση της Λέσχης Φίλων Αρη, όταν στο βήμα ανέβηκε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Λάμπρος Σκόρδας του οποίου τη διαγραφή αποφάσισαν κατόπιν ψηφοφορίας τα μέλη!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Λάμπρος Σκόρδας ανέβηκε στο βήμα, καθώς μεταξύ άλλων, στην ομιλία του ο κ. Σκόρδας απείλησε με αγωγές χαρακτηρίζοντας παράτυπη τη διαδικασία καθώς όπως υποστήριξε δεν επιτράπηκε σε μέλη να καταθέσουν τις διαφωνίες τους την ώρα που γινόταν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.

Στη συνέχεια ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αρης Γιάννης Κόντης είπε μεταξύ άλλων, στη ομιλία το: «Να διαγραφεί ο Σκόρδας και ο κάθε Σκόρδας όταν δημιουργεί πρόβλημα», ενώ κατόπιν αναφέρθηκε σε υποθέσεις τις οποίες έχει κερδίσει προς όφελος του Άρη.

Ψηφίστηκε η διαγραφή του!

Μάλιστα τα μέλη της Λέσχης έθεσαν προς ψηφοφορία την πρόταση διαγραφής του Λάμπρου Σκόρδα, από τα μητρώα η οποία και έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία! Πλέον το θέμα θα πάει στο διοικητικό συμβούλιο το οποίο και θα αποφασίσει για τα περαιτέρω.

Και λεκτική επίθεση!

Επίσης, λίγη ώρα πριν από την ολοκλήρωση της γενικής συνέλευσης κι ενώ ο κ. Σκόρδας είχε ήδη αποχωρήσει από την αίθουσα, δέχθηκε λεκτική επίθεση (την ώρα που έβγαινε από το Βελλίδειο)από κάποιους από τους παρευρισκόμενους που τον προπηλάκισαν έντονα!

Πηγή: sentra-goal.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags