Facebook Pixel Έκλεισε ο αντι-Χάκετ! Ανακοινώνεται και παίζει με Παναθηναϊκό
| 2016-12-27 17:41:00

Έκλεισε ο αντι-Χάκετ! Ανακοινώνεται και παίζει με Παναθηναϊκό

Έκλεισε ο αντι-Χάκετ! Ανακοινώνεται και παίζει με Παναθηναϊκό

Τρέχουν οι εξελίξεις στον μπασκετικό Ολυμπιακό, καθώς βρέθηκε ο εκλεκτός που θα καλύψει το κενό στην περιφέρεια.

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται πλέον ο Ντομινίκ Ουότερς, ο οποίος έρχεται στο Λιμάνι ως ο εκλεκτός του Σφαιρόπουλου για να καλύψει το κενό του τραυματία Χάκετ.

Ο 30χρονος γκαρντ, τον οποίο μάθαμε με τον Κολοσσό Ρόδου και πέρυσι… θαυμάσαμε με την φανέλα του Άρη, μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Καντού,

Ο Ουότερς φέτος μετράει 14,6 πόντους και 7,5 ασίστ ανά παιχνίδι σε 33,6 λεπτά συμμετοχής και αποδεικνύει ότι πρόκειται για ένα πλέι μέκερ με ευχέρεια στο σκορ και στη δημιουργία. Με τους "κιτρινόμαυρους" πέρσι ήταν εξαιρετικός τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα (12.3 πόντους (54.1% δίποντα, 40% τρίποντα, 86.8% βολές, 4 ασίστ, 1.5 ριμπάουντ ανά αγώνα), όσο και στο EuroCup (10.9 πόντους (44.1% δίποντα, 48.8% τρίποντα, 83.3% βολές, 4.5 ασίστ, 1.6 ριμπάουντ ανά αγώνα.

H συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι δεδομένη και η ανακοίνωση της απόκτησής του δεν αποκλείεται να γίνει εντός της ημέρας. Μάλιστα, ο παίκτης θα είναι σίγουρα «ετοιμοπόλεμος» στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Παρασκευή για την Ευρωλίγκα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags