15/01/17 - 17:58

Απίστευτες ατάκες Ρέμου για Ηρακλή!

Είναι γνωστό πως ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από τον "Γηραιό", όταν ενεπλάκη διοικητικά με την ομάδα, αλλά με νέες δηλώσεις του έριξε εκ νέου λάδι στη φωτιά...

Απίστευτες ατάκες Ρέμου για Ηρακλή!
29.605views 0shares

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γνωστός καλλιτέχνης στο περιοδικό «TV Έθνος» για τα πεπραγμένα του στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου:

Εσύ την κρίση τη βίωσες λίγο πριν ξεκινήσει και επίσημα στην Ελλάδα. Σε πρόσφατη συνέντευξή σου αναφέρθηκες σε αυτήν τη δύσκολη φάση της ζωής σου την περίοδο που είχες εμπλακεί με τα διοικητικά του Ηρακλή και τις οικονομικές υποχρεώσεις που δημιουργήθηκαν. Δήλωσες: «πλήρωσα το μάρμαρο πολύ ακριβά». Πώς διαχειρίστηκες όλη αυτή την κατάσταση και πόσο άλλαξε την κοσμοθεωρία σου σε σχέση με τη διαχείριση των χρημάτων;

«Η σχέση μου με τα χρήματα πάντα ήταν «φιλελεύθερη». Τι εννοώ: Ποτέ δεν ήμουν δέσμιος των χρημάτων ούτε όμως απ’ την άλλη έκανα αλόγιστη χρήση τους. Χρησιμοποίησα το χρήμα ως μέσο για να δημιουργήσω καλύτερες συνθήκες ζωής στην οικογένειά μου, στους φίλους μου αλλά και σε πρόσωπα που δεν γνώριζα αλλά είχα τη δυνατότητα να βοηθήσω.

Αυτό συνεχίζω και κάνω και τώρα. Με την ίδια διάθεση και ακόμη μεγαλύτερη. Λυπήθηκα όχι τόσο για τις οικονομικές απώλειες που είχα, αλλά συνειδητοποιώντας το γεγονός πως τα χρήματα πήγαν σε ένα βαρέλι δίχως πάτο. Εάν αυτά τα χρήματα είχαν πάει σε ένα νοσοκομείο ή ένα ορφανοτροφείο, θα είχαν πιάσει τόπο. Με στενοχώρησε πως τα χρήματα από την ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο πήγαν «υπέρ πίστεως και πατρίδος»... Στον βρόντο».

Θα το ξανάκανες;

«Ποτέ. Θέλω να κάνω πλέον πράγματα που αφήνουν πίσω μια ελπίδα και ένα χαμόγελο»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ