Facebook Pixel «Αφιερωμένο στον Θεό και στον Ψωμιάδη»
| 2011-01-13 18:33:00

«Αφιερωμένο στον Θεό και στον Ψωμιάδη»

«Αφιερωμένο στον Θεό και στον Ψωμιάδη»

Η αγάπη που τρέφουν οι ποδοσφαιριστές της Καβάλας για την οικογένεια Ψωμιάδη δεν έχει όρια και αυτό φάνηκε και από τις σημερινές δηλώσεις του Ντιέ. Ο άσος των «Αργοναυτών» πάντως έχει και έναν επιπλέον λόγο, αφού ο Σταύρος Ψωμιάδης ήταν αυτός που τον έπεισε να μην σταματήσει το ποδόσφαιρο το καλοκαίρι…

Ο Ντιέ παρέλαβε σήμερα το βραβείο για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής κόντρα στην Λάρισα και δήλωσε αρχικά: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος για το βραβείο το οποίο πήρα και μάλιστα από τα χέρια του προέδρου της ομάδας μας Σταύρου Ψωμιάδη. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Θεό που μου δίνει δύναμη για να είμαι υγιής για να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ στην ομάδα μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ίδιο αλλά και όλους όσους βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας για τη δύναμη που μου δίνουν και κυρίως για τα 2 υπέροχα χρόνια τα οποία βρίσκομαι στην ΠΑΕ Καβάλα.

Δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα και θεωρώ ότι οι στιγμές που ζω είναι μοναδικές. Στην αρχή της σεζόν θα ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο γιατί θα ήθελα να κάνω κάποια άλλα πράγματα όπως για παράδειγμα για να ασχοληθώ με την ακαδημία ποδοσφαίρου που έχω στην πατρίδα μου. Όμως η ομάδα στην οποία βρίσκομαι σήμερα και γενικότερα ο πρόεδρός της Σταύρος Ψωμιάδης έκανε τα πάντα προκειμένου να με κρατήσει».


-Ερωτηθείς ο Σερζ Ντιέ για το που αφιερώνει το βραβείο το οποίο πήρε μεταξύ άλλων είπε και τα εξής: «Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο στον Θεό που με κρατάει γερό και δυνατό για να προσφέρω αυτά που πρέπει στην ομάδα μου. Επίσης το βραβείο το αφιερώνω στον πρόεδρο της ομάδας Σταύρο Ψωμιάδη καθώς και σε όλους τους συμπαίκτες μου».

Ο Σερζ Ντιέ αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής στο «Ολυμπιακό Στάδιο» της Αθήνας με τον Παναθηναϊκό. Για το θέμα αυτό είπε:

-«Σίγουρα το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι πολύ δύσκολο. Εμείς σεβόμαστε τον αντίπαλό μας γιατί είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος όμως ως Καβάλα και θέλοντας βήμα βήμα να φτάσουμε στο στόχο μας θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags