Facebook Pixel Μια 6άρα για... ξεμούδιασμα
| 2011-07-03 21:21:00

Μια 6άρα για... ξεμούδιασμα

Μια 6άρα για... ξεμούδιασμα

Στο πρώτο φιλικό που έδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας περιόδου επικράτησε άνετα 6-0 του Εθνικού Βόλου.

Περίπου 200 οπαδοί βρέθηκαν στα Χάνια του Πηλίου και παρακολούθησαν την ομάδα τους να φτάνει στην εύκολη νίκη με τέρματα των Μαρτίν (2), Νάκα, Μπρέσκα, Αναστασίου και Σολάκη.

Η ενδεκάδα του πρώτου ημιχρόνου για την ομάδα του Χαβιέρ Γραθία ήταν η ακόλουθη: Ρόκα, Σέλεσι, Ζαραδούκας, Αντρίκος, Ντολεζάι, Κοτζαθανάσης, Αλβαρεζ, Ακόστα, Μπρέσκα, Νάκας, Μαρτίν. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Γιακούποβιτς, Ζέρης, Ρόκας, Τομάς, Σανκαρέ, Μητρόπουλος, Κάσκιο, Μπρέσκα, Μόνχε, Αναστασίου, Σολάκης.

Μετά το φιλικό ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Χαβιέρ Γράθια, τόνισε: «Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Στο σημερινό (3/7) φιλικό χρησιμοποίησα και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές από τους οποίους έμεινα ευχαριστημένος. Μου δείχνουν καλά στοιχεία και τους υπολογίζω».

Την προσεχή Τετάρτη (6/7) οι Βολιώτες θα αντιμετωπίσουν την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, σε φιλικό που θα γίνει στο εθνικό στάδιο της πόλης (20:00).

Πηγή: exedra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags