Facebook Pixel Φοβερός Γιάννης Κομπότης στον Λεβαδειακό - Πήρε τη φανέλα με τον αριθμό 10! (ΦΩΤΟ)
| 2017-09-10 09:56:00

Φοβερός Γιάννης Κομπότης στον Λεβαδειακό - Πήρε τη φανέλα με τον αριθμό 10! (ΦΩΤΟ)

Φοβερός Γιάννης Κομπότης στον Λεβαδειακό - Πήρε τη φανέλα με τον αριθμό 10! (ΦΩΤΟ)

Στην παρουσίαση της νέας φανέλας, ο αριθμός 10 είχε το δικό του όνομα!

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο Τύπου των Βοιωτών:

Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα στο «ΡΟΔΟΝ ΠΑΛΑΣ» πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα η παρουσίαση της νέας φανέλας LEGEA του Λεβαδειακού καθώς επίσης και η παρουσίαση του προπονητή και των μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας.

Πάνω από 500 άτομα βρέθηκαν μέσα στην αίθουσα για την παρουσίαση στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του ποδοσφαίρου στην Κεντρική Ελλάδα.

Και όλοι μαζί διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι έδωσαν το σύνθημα ότι μια νέα σελίδα ανοίγει για τον Αυτοκράτορα της Στερεάς Ελλάδας. Μια σελίδα που αναμένεται να γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου που δεν είναι και μικρή με την 17η παρουσία του στο πρωτάθλημα της Super League και την 7η συνεχόμενη.

Στην μεγάλη βραδινή εκδήλωση της παρουσίασης παραβρέθηκαν ο βουλευτής Βοιωτίας Ανδρέας Κουτσούμπας, οι αντιπεριφερειάρχες Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, Γιάννης Ταγκαλέγκας, ο αντιδήμαρχος Λιβαδειάς Χρήστος Κυπραίος, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και πρώην Δήμαρχος Λιβαδειάς Άρης Ρούσσαρης, ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Στερεάς Νίκος Γεωργακόπουλος, ο αστυνομικός διευθυντής Βοιωτίας Μιχάλης Τσάτσης, περιφερειακοί, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου της Βοιωτίας, διοικήσεις πολλών σωματείων της Βοιωτίας και φυσικά πλήθος φιλάθλων της ομάδας.

Το παρόν βέβαια έδωσε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιάννης Κομπότης που του δόθηκε η φανέλα με το Νο 10 και το όνομά του. Το παρόν έδωσε φυσικά και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Κολοκυθάς και σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΑΕ

Προπονητής και ποδοσφαιριστές τόνισαν την ανάγκη μεγαλύτερης παρουσίας των φιλάθλων στο γήπεδο και υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν τα πάντα για να δώσουν στην ομάδα μια διαφορετική αίγλη και οντότητα ικανή να φέρει μεγάλες επιτυχίες.

** Για να δείτε τις φωτογραφίες σε μεγένθυνση, πατήστε στο Gallery!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags