Facebook Pixel "Εγώ δανεικός;" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-01-16 20:30:00

"Εγώ δανεικός;" (ΒΙΝΤΕΟ)

"Εγώ δανεικός;" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μήτρογλου έστειλε το μήνυμά του στον Ολυμπιακό στο ντεμπούτο του με τον Πανιώνιο. Με δύο δικά του γκολ τον οδήγησε στο 2-0 επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Με τον Κώστα Μήτρογλου να σκοράρει δις στο ντεμπούτο του, ο Πανιώνιος νίκησε 2-0 τον Άρη στο «Κλ.Βικελίδης» μετά από… 50 χρόνια (!) και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Ο 22χρονος φορ στο 18` απλά εκμεταλλεύτηκε το… χορευτικό του Οριόλ και εκτέλεσε τον Σηφάκη, ενώ στο 91` διαμόρφωσε με σουτ από την περιοχή το 0-2.

Ο Άρης ήταν φλύαρος στο πρώτο μέρος αλλά χωρίς να είναι χειρότερος βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος κι οι δυο ομάδες είχαν κάποιες ευκαιρίες για γκολ (65` Τόχα και 68` Ριέρα).

Οι κίτρινοι πίεζαν στο τέλος και ο Πανιώνιος είχε κλειστεί. Πάντως ούτε καμιά πολύ σημαντική ευκαιρία δέχτηκε, ούτε και γκολ, αντίθετα πέτυχε και άλλο, προκαλώντας σφυρίγματα στο «Βικελίδης». Χειροκρότησαν στο τέλος τον Πανιώνιο οι Αρειανοί.

Άρης (Έκτορ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Οριόλ, Τόχα (Πορτίγια), Τσέζαρεκ, Κατίδης (67' Αραβίδης), Φατί, Μίσελ, Καζναφέρης (59' Τσεσνάουσκις), Χαβίτο, Λαζαρίδης

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Γιόνσον, Κοντοές, Λάτκα, Σιόβας, Όμο, Τσότσαλιτς (80` Αναστασόπουλος), Κουμόρτζι (57' Γουνδουλάκης), Ριέρα, Μήτρογλου, Μπάλαμπαν (64' Σάμαρης)

Κίτρινες: Φατί/Κοντοές, Τσότσαλιτς, Σάμαρης, Αναστασόπουλος

Το φιλμ του αγώνα:

91` Ο Μήτρογλου με προσωπική ενέργεια από δεξιά ντρίπλαρε τον Νέτο και κεραυνοβόλησε τον Σηφάκη για το 0-2!

85` Φτάσαμε αισίως στο 85` αλλα ο Άρης δεν έχει μπορέσει να ισοφαρίσει, με τον Πανιώνιο να κρατάει το υπέρ του 0-1

68' Διαγώνιο σουτ του Ριέρα, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι

65' Δυνατό σουτ του Τόχα από το ύψος της περιοχής, έδιωξε με δυσκολία ο Μάχο

18` Ο Γιόνσον έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Οριόλ έκανε... ζεϊμπεκιά και ο Μήτρογλου "κεραυνοβόλησε" τον Σηφάκη κι έκανε το 0-1!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags