Facebook Pixel Sportdog.gr | Ιδού το deal του ΠΑΟ για Έλληνα άσο - Το τεράστιο συμβόλαιο και η «σφήνα»
| 2017-10-04 09:35:00

Ιδού το deal του ΠΑΟ για Έλληνα άσο - Το τεράστιο συμβόλαιο και η «σφήνα»

Sportdog Team
Ιδού το deal του ΠΑΟ για Έλληνα άσο - Το τεράστιο συμβόλαιο και η «σφήνα»

Μία θετική εξέλιξη μέσα στον κυκεώνα προβλημάτων για το «τριφύλλι».

Ακόμα και σήμερα μπορεί να ολοκληρωθεί το deal ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μπενφίκα για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, καθώς οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και απομένουν μόνο κάποια διαδικαστικά για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Πάντως και παρά τα όσα γράφουν τις τελευταίες ώρες στην Πορτογαλία, το ποσό που θα βάλουν οι Πράσινοι στα ταμεία τους δεν είναι στα 2 εκατ. ευρώ, αλλά χαμηλότερο, μιας και το Τριφύλλι δεν είχε πολλά διαπραγματευτικά ατού στη συγκεκριμένη υπόθεση από τη στιγμή που «καίγεται» για ρευστό.

Όσον αφορά το deal με τον παίκτη, η Μπενφίκα προσφέρει στον Έλληνα γκολκίπερ ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο σε διάρκεια (τουλάχιστον 4ετές) με εξαιρετικές αποδοχές.

Η διαφορά σε σχέση με τις συζητήσεις που έγιναν το καλοκαίρι είναι ότι πλέον προβλέπεται άμεση μετακόμιση (τον προσεχή Γενάρη) του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Πορτογαλία, κάτι που εκτός από την Μπενφίκα το ήθελε και η πλευρά του παίκτη, ο οποίος ευελπιστεί ότι μπορεί να μπει «σφήνα» στους τερματοφύλακες που διαθέτουν οι «αετοί»  και να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι για κανέναν αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

Πάντως, όπως σας έχουμε τονίσει και σε άλλο ρεπορτάζ, τα χρήματα που θα πάρει ο Παναθηναϊκός από το συγκεκριμένο deal είναι μεν σημαντικά, ωστόσο αναμένεται να δώσουν παράταση ζωής μόνο λίγων ημερών στο Τριφύλλι, καθώς αποτελούν πραγματικά σταγόνα στον ωκεανό των οικονομικών υποχρεώσεων που πρέπει να τακτοποιήσουν οι Πράσινοι το προσεχές διάστημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags