Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι φωνές του Παπασταθόπουλου για αλλαγή και η απίστευτη ατάκα του Τζαβέλλα στον Σκίμπε
| 2017-10-08 00:14:00

Οι φωνές του Παπασταθόπουλου για αλλαγή και η απίστευτη ατάκα του Τζαβέλλα στον Σκίμπε

Sportdog Team
Οι φωνές του Παπασταθόπουλου για αλλαγή και η απίστευτη ατάκα του Τζαβέλλα στον Σκίμπε

Οι αντιδράσεις των διεθνών προς τον πάγκο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η 9η αγωνιστική των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου για την Ελλάδα, καθώς ήρθαν όλα τα ματς, όπως ακριβώς τα θέλαμε και η πλέον η 2η θέση είναι σχεδόν σίγουρη.

Η Εθνική νίκησε στην Κύπρο με 1-2, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα σε ένα απίστευτο ματς, με συνεχείς ανατροπές στο σκορ, το αδιάφορο Βέλγιο επικράτησε 4-3 στην Βοσνία.

Ωστόσο, η Εθνική ακόμα και κόντρα στην αδιάφορη Κύπρο και μετά το τρομερό δώρο από το Βέλγιο, αγχώθηκε πάρα πολύ και λίγο έλειψε στο φινάλε να μπλέξει σε περιπέτειες, καθώς ο Μίκαελ Σκίμπε φάνηκε και πάλι να μην ελέγχει το παιχνίδι.

Η Ελλάδα παρότι μπήκε με μοναδικό στόχο το «διπλό», βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως το γύρισε αμέσως και στη συνέχεια ήταν άτυχη που δεν πέτυχε και τρίτο γκολ για να καθαρίσει από νωρίς. Παρόλα αυτά, από το 60’ και μετά η Κύπρος ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και σχεδόν μας έκλεισε στα καρέ μας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός βλέποντας την ομάδα να ξεμένει από δυνάμεις, καθυστέρησε πάρα πολύ να κάνει αλλαγές, με συνέπεια να διαμαρτύρονται ακόμα και οι παίκτες του.

Είναι χαρακτηριστικό πως περίπου στο 65' ο Παπασταθόπουλος φώναζε στον πάγκο να γίνει αλλαγή, καθώς υπήρχε πρόβλημα στην άμυνα και λίγα λεπτά μετά αποχώρησε με πόνους στον αυχένα ο Τοροσίδης, ο οποίος είχε σφίξει τα δόντια από το πρώτο μέρος.

Επίσης, εντύπωση προκάλεσε σε όσους ήταν στο γήπεδο, η αντίδραση του Τζαβέλλα στο τελευταία λεπτά, όταν η Κύπρος πίεζε για το 2-2 και η Εθνική δεν μπορούσε να κρατήσει καθόλου μπάλα. Ο διεθνής αμυντικός έτρεξε προς τον πάγκο και ζήτησε άμεσα να γίνει κάποια κίνηση, καθώς όπως ακούστηκε να φωνάζει «μας είχαν σκάσει στο κέντρο»!

Τελικά, ο Σκίμπε αποφάσισε στο... 89' να βγάλει τον εμφανώς κουρασμένο από το 70' και μετά Μήτρογλου και να περάσει στην θέση του τον Σάμαρη. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags