Facebook Pixel Sportdog.gr | «Φλέβα χρυσού» στον Ολυμπιακό - Αυτός ο... υπερφυσικός παίκτης φέρνει «τρελή» πρόταση;
| 2017-10-23 12:46:00

«Φλέβα χρυσού» στον Ολυμπιακό - Αυτός ο... υπερφυσικός παίκτης φέρνει «τρελή» πρόταση;

Sportdog Team
«Φλέβα χρυσού» στον Ολυμπιακό - Αυτός ο... υπερφυσικός παίκτης φέρνει «τρελή» πρόταση;

«Κέρδισε» τον Λεμονή και «τρέλανε» τον κόσμο.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να διανύει μια δύσκολη περίοδο, μιας και η ομάδα αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι χθες κατάφεραν να κερδίσουν το σημαντικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αποδεικνύοντας ότι στα κρίσιμα πάντα αντιδρούν και βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο την «καρδιά του πρωταθλητή».

Ήταν, άλλωστε, η τακτική του Τάκη Λεμονή να πάει το παιχνίδι με τον Δικέφαλο στο πάθος και τη δύναμη, κάτι που τον δικαίωσε απόλυτα, καθώς οι Πειραιώτες έδειξαν μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στο χορτάρι.

Πάντως, για να πάρουν οι Ερυθρόλευκοι αυτή τη σημαντική νίκη χρειάστηκε η καθοριστική συμβολή κάποιων συγκεκριμένων παικτών.

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν μέσα σε αυτούς που ξεχώρισαν για τους Πειραιώτες, μιας και ο Έλληνας άσος έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, μετά τον αποκλεισμό του από το εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού παρουσιάζεται μεταμορφωμένος, κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε εκείνη την απόφαση του Τάκη Λεμονή να τον αφήσει εκτός αποστολής, ένα γεγονός που λειτούργησε, όπως αποδεικνύεται, ως «ξυπνητήρι» για τον παίκτη, καθώς πλέον έχει επανέλθει στις καλές εμφανίσεις.

Την ίδια στιγμή, εκπληκτικός ήταν ο Παπ Αμπού Σισέ, που κατάφερε να «σβήσει» τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, το μεγάλο επιθετικού ατού του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός άσος απέδειξε ότι διαθέτει μοναδικά φυσικά προσόντα, «τρέλανε» τον κόσμο του Ολυμπιακού με την εμφάνισή του αλλά και τον... Τάκη Λεμονή, ο οποίος, πλέον, πολύ δύσκολα θα τον βγάλει από την 11άδα στα επόμενα παιχνίδια.

Στο Λιμάνι τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση για τον Σενεγαλέζο άσο και ήδη βλέπουν στο πρόσωπό του ένα νέο πολύ σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για τον σύλλογο. Αν, μάλιστα, ο μικρός συνεχίσει τις μεγάλες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, δεν αποκλείουν στον Πειραιά να φέρει από πολύ νωρίς μία μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό.

Όπως, άλλωστε, σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ στον Ολυμπιακό... ευγνωμονούν τον Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος ήταν αυτός που ανακάλυψε τον Παπ Αμπού Σισέ και τον ξεχώρισε στα γήπεδα της Γαλλίας σε νεαρή ηλικία.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags