Facebook Pixel Έβαλε τα κλάματα δημοσίως ο Νεϊμάρ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-11-10 20:08:00

Έβαλε τα κλάματα δημοσίως ο Νεϊμάρ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έβαλε τα κλάματα δημοσίως ο Νεϊμάρ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε τι έκανε τον Βραζιλιάνο να «λυγίσει»!

Η Βραζιλία αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση την Ιαπωνία, της οποία επικράτησε με 3-1.

Ωστόσο, τα όσα συνέβησαν στη συνέντευξη Τύπου με πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ επισκίασαν το αγωνιστικό σκέλος.

Ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν εκτέλεσε δυο πέναλτι στο παιχνίδι, έβαλε το πρώτο, όμως έχασε το δεύτερο.

Στη συνέντευξη τύπου, ο Νεϊμάρ ρωτήθηκε ακόμα μια φορά για τη σχέση του με τον Καβάνι και τον Έμερι στην Παρί Σεν Ζερμέν, γεγονός που τον ενόχλησε.

Είμαι πολύ καλά στο Παρίσι, είμαι χαρούμενος", τόνισε ο Νεϊμάρ και συνέχισε: "Πάντως, υπάρχει κάτι που με ενοχλεί πολύ - δεν έχω πρόβλημα με τον Καβάνι, δεν έχω πρόβλημα με τον Έμερι. Θέλω να σταματήσετε να δημιουργείτε ιστορίες. Ήρθα για να βοηθήσω, να συνεισφέρω, ήρθα να βοηθήσω τον προπονητή μου".

"Με ενοχλεί πολύ όλο αυτό, μίλησα μέχρι και με τον Τίτι για το ζήτημα (προπονητής της Βραζιλίας). Σας ζητώ λοιπόν να σταματήσετε. Είμαι ρεαλιστής, δεν μου αρέσουν οι (ψεύτικες) ιστορίες", τόνισε ο Νεϊμάρ.

Εν συνεχεία, τον λόγο πήρε ο Τίτι και στήριξε τον Νεϊμάρ με δηλώσεις του. Μάλιστα, τα λόγια του έκαναν τον Βραζιλιάνο αστέρα να βάλει τα κλάματα!

"Δουλεύουμε μαζί 1.5 χρόνο και είμαστε αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλο", ανέφερε ο Τίτι και συνέχισε: "Έχω βαρεθεί να ακούω -Ο Τίτι έχει πρόβλημα με τον Νεϊμάρ-. Μπορώ να σας μιλήσω για τον χαρακτήρα του, για το πόσο σπουδαίος είναι στα αποδυτήρια.

"Είμαστε άνθρωποι, κάποιες φορές κάνουμε λάθη και αντιδρούμε με λάθος τρόπο. Και εγώ έχω κάνει λάθη στην καριέρα, αλλά πρέπει να αμφισβητούμε με τη φύση κάποιου. Μπορώ να σας μιλήσω για τον χαρακτήρα, για τη φύση και τη σπουδαία καρδιά που έχει ο Νεϊμάρ", ανέφερε ο τεχνικός της «Σελεσάο».

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε τα highlights του Βραζιλία - Ιαπωνία:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags