Facebook Pixel Η Νατάσα Ράγιου με φανέλα της ΑΕΚ
| 2017-11-12 17:24:00

Γνωστή παλιά τηλεπερσόνα και πολιτικός με φανέλα της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Γνωστή παλιά τηλεπερσόνα και πολιτικός με φανέλα της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Τι είπε για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την Αγιά Σοφιά!

Με φανέλα της ΑΕΚ εμφανίστηκε η Νατάσα Ράγιου. Η παλιά τηλεοπτική παρουσιάστρια, δημοσιογράφος και πολιτικός παρευρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ του Νίκου Αγγελίδη στο Αίγιο.

Σε αυτήν την εκδήλωση είχε μαζί της τον πατέρα της, τον οποίο και ευχαρίστησε μέσα σε έντονο κλίμα συγκίνησης, που της έμαθε να αγαπάει την ΑΕΚ. Του υποσχέθηκε ότι θα ανταμώσουν μαζί, αγκαλιά, στα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Μου το έχει υποσχεθεί ο αγαπημένος μου φίλος Δημήτρης Μελισσανίδης» τόνισε χαρακτηριστικά.

Πάνω από 130 φίλοι της ΑΕΚ από το Αίγιο και τις γύρω περιοχές, βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, στο art Café Πολυτεχνείο του γνωστού φίλου της ΑΕΚ Παναγιώτη Ρώρου. Παλιοί παράγοντες και ποδοσφαιριστές της θρυλικής Α.Ε. Αιγίου – της ομάδας που ιδρύθηκε το 1931 ως Προποντίδα και στην συνέχεια μετονομάστηκε σε ΑΕΚ Αιγίου, έδωσαν το παρόν, όπως και πολλοί εκπρόσωποι του τοπικού ποδοσφαίρου και του Παναιγιαλείου που θυμήθηκαν αξέχαστες στιγμές του παρελθόντος.

Η Νατάσα Ράγιου μίλησε για το έργο και την επαγγελματική σταδιοδρομία του Νίκου Αγγελίδη, ενώ αναφέρθηκε στη δική της ερωτική – όπως την χαρακτήρισε – σχέση με την ΑΕΚ. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο aek-live.gr.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags