Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Ολυμπιακός «χτυπάει» το καλύτερο... μέλλον – Τα δύο αστεράκια που θα «κυνηγήσει»!
| 2017-11-13 21:06:00

Ο Ολυμπιακός «χτυπάει» το καλύτερο... μέλλον – Τα δύο αστεράκια που θα «κυνηγήσει»!

Sportdog Team
Ο Ολυμπιακός «χτυπάει» το καλύτερο... μέλλον – Τα δύο αστεράκια που θα «κυνηγήσει»!

Οι μεταγραφικές κινήσεις των πρωταθλητών.

Στροφή στους Έλληνες φαίνεται πως κάνει ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα, καθώς προσπαθεί να πάρει στο Λιμάνι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική αγορά, με σκοπό να επενδύσει στο μέλλον.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο του "Πρωταθλητή" φέρνει στην επικαιρότητα τις περιπτώσεις των νεαρών Πασαλίδη, Δουβίκα, Μαυροπάνου και Μελιόπουλου, με τις δύο τελευταίες να απασχολούν πολύ έντονα τους Ερυθρόλευκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει κάτι "ζεστό" για τον Πασαλίδη, ενώ ούτε ο Δουβίκας αποτελεί προτεραιότητα, όμως οι Μαυροπάνος και Μελιόπουλος βρίσκονται ψηλά στην λίστα με τα... αστεράκια που θα κυνηγήσουν οι Πειραιώτες. Για τον στόπερ του ΠΑΣ το sportdog.gr σας έχει μεταφέρει εδώ και καιρό το ότι βρίσκεται στο στόχαστρο των Ερυθρολεύκων, παρά τις… παρεμβολές ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ για τον νεαρό χαφ της Ξάνθης, έχει γίνει «τσεκάρισμα» στο ματς της Κ20 από τον Φρανσουά Μοντεστό, όταν η ακριτική ομάδα είχε νικήσει 1-0 τους Πειραιώτες.

Μάλιστα, για τον 17χρονο μέσο, Δημήτρη Μελιόπουλο που προωθήθηκε τον περασμένο Ιούλιο στην πρώτη ομάδα ενώ είναι και διεθνής με τις μικρές Εθνικές, ο Χρήστος Πανόπουλος δεν θα πει "όχι" στην πώλησή του από την Ξάνθη και φυσικά θα βάλει όλο τον... κόσμο στο τραπέζι της μεταγραφής του, με στόχο να αποκομίσει όσο μεγαλύτερο κέρδος για τους Ακρίτες.

Είναι μία τακτική στην οποία αρέσκεται ο μεγαλομέτοχος των Ακριτών, ο οποίος δεν έχει πρόβλημα να πουλάει, αρκεί πάντα αυτό να γίνεται στη σωστή τιμή. Κάπως έτσι είχε δώσει και τον Πέτρο Μάνταλο άλλωστε, ο οποίος είχε «παίξει» για όλους, πριν καταλήξει στην ΑΕΚ, που τότε ήταν στη Γ’ Εθνική ακόμα!

Όσον αφορά τον τρέχον ρεπορτάζ, το σίγουρο είναι ότι οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν έντονα την ενίσχυση με ελληνικό στοιχείο, αφήνοντας -έστω και για λίγο- στην άκρη τα ηχηρά ονόματα που ακούγονται από το εξωτερικό, όπως αυτό του Κέβιν Μιραλάς. Η περίπτωση του Βέλγου προφανώς και απασχολεί τον Ολυμπιακό, ωστόσο παραμένει πολύπλοκη και φυσικά δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τους Πειραιώτες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags