Facebook Pixel Το «πωλητήριο» του Παναθηναϊκού στην «κολόνα» του - Τόσα θέλουν οι πράσινοι
| 2017-11-22 19:03:00

Το «πωλητήριο» του Παναθηναϊκού στην «κολόνα» του - Τόσα θέλουν οι πράσινοι

Sportdog Team
Το «πωλητήριο» του Παναθηναϊκού στην «κολόνα» του - Τόσα θέλουν οι πράσινοι

Οι δύο βασικοί λόγοι της υπόθεσης.

Με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός αναμένεται να πουλήσει βασικούς παίκτες τον Ιανουάριο επειδή χρειάζεται χρήματα, το… σήριαλ με τον Ροντρίγκο Μολέντο συνεχίζεται.

Η τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση έχει να κάνει με πληροφορίες από τη χώρα του παίκτη, οι οποίες υποστηρίζουν ότι η Ιντερνασιονάλ κινείται για την απόκτησή του, ενώ έχει γραφτεί ότι ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή θα ταξιδέψει άμεσα στην Ελλάδα για να διαπραγματευτεί με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος δεν θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό απλά για να πάει κάπου αλλού. Αντιθέτως, επιθυμεί να κυνηγήσει όσο το δυνατόν υψηλότερο συμβόλαιο. Όπως σας γράψαμε πρόσφατα, όχι μόνο η Ιντερνασιονάλ, αλλά οποιαδήποτε ομάδα από τη Βραζιλία δύσκολα θα προσφέρει στον έμπειρο στόπερ το συμβόλαιο… ζωής που αναζητά, γεγονός που αυτομάτως καθιστά τον επαναπατρισμό ως μια από τις λιγότερο θελκτικές προοπτικές για τον παίκτη.

Φυσικά, τα πάντα αποτελούν υποθέσεις και όχι πραγματικότητα προς το παρόν, από την στιγμή που δεν έχει κατατεθεί ακόμα επίσημη πρόταση από την Ιντερνασιονάλ και δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος για το αν αυτό θα συμβεί στο άμεσο μέλλον.

Ακόμα, όμως, κι αν γίνει πρόταση από την πλευρά των Βραζιλιάνων, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην υπόθεση εμπλέκεται κι ο Παναθηναϊκός. Και αυτό γιατί ο Μολέντο, όπως έχουμε ήδη τονίσει σε πρόσφατο ρεπορτάζ, φέρεται να θέλει να βοηθήσει του Πρασίνους, φεύγοντας με μια πρόταση που θα γεμίσει τα ταμεία τους και όχι να αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Συνεπώς, η Ιντερνασιονάλ θα πρέπει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Τριφυλλιού, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες παραμένουν υψηλές. Οι Πράσινοι φέρονται να αξιώνουν 1-1.5 εκατ. ευρώ για τον 30χρονο αμυντικό, αν και φαντάζει δύσκολο να πιάσουν αυτό το ιδιαίτερα υψηλό ποσό για έναν παίκτη που θα έχει τη δυνατότητα να υπογράψει όπου θέλει από την 1η Ιανουαρίου 2018, αφού το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags