Facebook Pixel Sportdog.gr | Συνθήματα κατά Λουτσέσκου στην Πλατεία - Μόνο ένας παίκτης γλίτωσε το... κράξιμο!
| 2017-11-26 17:35:00

Συνθήματα κατά Λουτσέσκου στην Πλατεία - Μόνο ένας παίκτης γλίτωσε το... κράξιμο!

Sportdog Team
Συνθήματα κατά Λουτσέσκου στην Πλατεία - Μόνο ένας παίκτης γλίτωσε το... κράξιμο!

Έξαλλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο!

Η ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο των πολλών απουσιών αποτέλεσε τη… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τον οποίο αποδοκίμασαν έντονα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που ακολούθησαν την ομάδα στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, μετά το γκολ του Πανιωνίου, που έκανε το 2-1 στο 86’, οι φίλοι του Δικεφάλου άρχισαν να αποδοκιμάζουν και να βρίζουν εν χορώ τον Ρουμάνο τεχνικό φωνάζοντας χαρακτηριστικά «Λουτσέσκου μπινέ, πουτ@ν@ς γιέ», σύνθημα το οποίο ακούστηκε επανηλειμμένα και στη συνέχεια.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει στο 93’, ωστόσο η μετριότατη απόδοση της ομάδας και το γεγονός ότι δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να νικήσει εκτός έδρας, έκαναν έξαλλο τον κόσμο.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι δεν την πλήρωσε μόνο ο Λουτσέσκου, αλλά και οι παίκτες. Στο τέλος της αναμέτρησης οι οπαδοί του Δικεφάλου αποδοκίμασαν έντονα τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και με χαρακτηριστικές κινήσεις των χεριών τους, τους έδειξαν ότι δεν επιθυμούν να πλησιάσουν στην εξέδρα για να τους χαιρετήσουν.

Ο μοναδικός που γλίτωσε τις αποδοκιμασίες και τελικά χειροκρότησε τον κόσμο ήταν ο αγαπημένος της εξέδρας, Αντελίνο Βιεϊρίνια!

Όλα τα παραπάνω φανερώνουν ότι οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε οριακό σημείο, με τον κόσμο να έχει εξαντλήσει την υπομονή του. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τελεί υπό μεγάλη πίεση λόγω της κακής εικόνας της ομάδας στο γήπεδο, όπως και οι παίκτες, για τους οποίους ο κόσμος «βράζει»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags