Facebook Pixel Sportdog.gr | Λουτσέσκου... στα σχοινιά - Τι γίνεται με τον Ρουμάνο και μέχρι πότε θα τον... περιμένουν στον ΠΑΟΚ;
| 2017-11-27 12:23:00

Λουτσέσκου... στα σχοινιά - Τι γίνεται με τον Ρουμάνο και μέχρι πότε θα τον... περιμένουν στον ΠΑΟΚ;

Sportdog Team
Λουτσέσκου... στα σχοινιά - Τι γίνεται με τον Ρουμάνο και μέχρι πότε θα τον... περιμένουν στον ΠΑΟΚ;

Σας το αποκαλύψαμε από τις 11 Νοεμβρίου.

Το διαβάσατε αποκλειστικά στο Sportdog.gr πριν από δύο εβδομάδες πως τα πράγματα είναι… πολύ δύσκολα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Μετά το χθεσινό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, ο Ρουμάνος προπονητής έχει κάθε λόγο να είναι… αγχωμένος!

Θυμάστε τι έγραψε το Sportdog.gr στις 11 Νοεμβρίου , πριν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στην Τούμπα; «Πολύ κρίσιμοι οι επόμενοι τρεις αγώνες για τον Ραζβάν Λουτσέσκου! Εάν ο ΠΑΟΚ συνεχίσει το… ίδιο βιολί στα εκτός έδρας παιχνίδια, στις 10 Δεκεμβρίου δεν θα τον «σώσει» ο Γιώργος Σαββίδης!».

Στο ίδιο ρεπορτάζ, διαβάσατε επίσης πως «εάν λοιπόν ο Λουτσέσκου δεν καταφέρει στα τρία αυτά παιχνίδια να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα, οδηγώντας τον ΠΑΟΚ σε νίκες, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέγεθος των αποδοκιμασιών που θα υπάρξουν προς το πρόσωπό του στο ματς με τον Παναθηναϊκό! Εάν παραδείγματος χάρη οι Θεσσαλονικείς αποτύχουν να κερδίσουν στη Νέα Σμύρνη και στην Ξάνθη, μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να μετατραπεί σε… συλλαλητήριο εναντίον του Λουτσέσκου, εάν βρίσκεται ακόμα στον ασπρόμαυρο πάγκο;»

Το γκολ του Λέο Μάτος στις καθυστερήσεις του χθεσινού αγώνα με τον Πανιώνιο μπορεί να έσωσε τον ΠΑΟΚ από την ήττα αλλά δεν έσωσε τον Λουτσέσκου από την οργή του κόσμου που βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη, με το Sportdog.gr να καταγράφει το υβριστικό σύνθημα που ακούστηκε για τον Ρουμάνο προπονητή και μετά το γκολ του Γεσίλ και μετά το 2-2, όπως αποδεικνύεται εύκολα και από το βίντεο της Nova με τα στιγμιότυπα του αγώνα.

Η επόμενη μέρα για τον Λουτσέσκου είναι πολύ δύσκολη, ειδικά μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα που έφερε τους «ερυθρόλευκους» στην κορυφή της βαθμολογίας και θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη εάν η ΑΕΚ κερδίσει σήμερα τον Πλατανιά και ο ΠΑΟΚ πέσει στην τρίτη θέση, ενώ θα γίνει… ανυπόφορη εάν οι Θεσσαλονικείς πέσουν την επόμενη αγωνιστική στην τέταρτη εάν δεν κερδίσουν την Ξάνθη στα Πηγάδια και ο Ατρόμητος κερδίσει τον Πλατανιά στα Περιβόλια!

Τι θα κάνει η οικογένεια Σαββίδη και η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εάν οι ασπρόμαυροι δεν κερδίσουν ούτε την Ξάνθη; Θα συνεχίσουν να στηρίζουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ξέροντας πως στις 10 Δεκεμβρίου στην Τούμπα, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το κλίμα θα είναι πολύ… βαρύ για τον πρώην προπονητή της Ξάνθης; 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags