Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κάτι σαν θρησκεία ο Ολυμπιακός»! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-12-07 10:37:00

«Κάτι σαν θρησκεία ο Ολυμπιακός»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
«Κάτι σαν θρησκεία ο Ολυμπιακός»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζιλέ και Προτό στη βελγική τηλεόραση.

Κάτι σαν θρησκεία είναι ο Ολυμπιακός για τους οπαδούς του, όπως ανέφεραν σε συνέντευξη που παραχώρησαν οι Γκιγιόμ Ζιλέ και Σίλβιο Προτό. Πιο συγκεκριμένα, αυτό είπε ο Ζιλέ, ο οποίος ανέφερε σχετικά.

«Συναντάμε καθημερινά στον δρόμο οπαδούς της ομάδας μας, που είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, ανάλογη με την Άντερλεχτ στο Βέλγιο. Για πολλούς εδώ το ποδόσφαιρο και ο Ολυμπιακός είναι κάτι σαν θρησκεία», ήταν τα λόγια του.

Δηλώσεις έκανε φυσικά και ο Προτό, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων. «Όταν παίζεις στην Οστάνδη και δέχεσαι πρόταση από μία μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορείς να την αρνηθείς. Ευτυχώς έχω τον καλύτερο μάνατζερ του Βελγίου και δέχεται σκληρή κριτική για αυτό».

Από εκεί και πέρα, φιλοξενούνται και δηλώσεις του Μότζι Μπαγιάτ. «Για μένα ο Προτό είναι ο καλύτερος Βέλγος τερματοφύλακας, κάνει τις περισσότερες μεταγραφές και κριτικάρεται επειδή είναι ο καλύτερος. Όταν μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό, έριξε τις απαιτήσεις του, δεν έπρεπε, αλλά το έκανε ως ένδειξη σεβασμού».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags