Facebook Pixel Sportdog.gr | Έγραψε η ατάκα στην Εφέσεων για τον πανηγυρισμό του Παπαδόπουλου...
| 2017-12-15 09:13:00

Έγραψε η ατάκα στην Εφέσεων για τον πανηγυρισμό του Παπαδόπουλου...

Sportdog Team
Έγραψε η ατάκα στην Εφέσεων για τον πανηγυρισμό του Παπαδόπουλου...

Τι είπε ο πρόεδρος της επιτροπής;

Εκδικάστηκε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση της Λαμίας για την ποινή πέντε αγωνιστικών στον Νίκο Παπαδόπουλο για την αγκαλιά στον διαιτητή Νεοφυτιάδη, με τον πρόεδρο της επιτροπής να παραδέχεται ότι ήταν λάθος, αλλά αγνός ο πανηγυρισμός του.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας ήταν το πρόσωπο της 13ης αγωνιστικής με την κίνησή του να πανηγυρίσει την ισοφάριση της Λαμίας κόντρα στον Παναιτωλικό στο 97ο λεπτό, αγκαλιάζοντας τον διαιτητή Νεοφυτιάδη. Ο Κορίνθιος ρέφερι όχι μόνο τον απέβαλε, αλλά έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι τον απώθησε ο παίκτης των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με πέντε αγωνιστικές (αυτό ορίζει ο Πειθαρχικός Κώδικας) από το πειθαρχικό όργανο της Λίγκας. 

Η Λαμία κατέθεσε έφεση η οποία εκδικάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ για την υπεράσπιση του Παπαδόπουλου εκτός από τον δικηγόρο της ομάδας της Φθιώτιδας, το "παρών" έδωσε και η εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, Άννα Νικολούση. 

Εκείνο που τόνισαν είναι ότι επρόκειτο για έναν αυθόρμητο πανηγυρισμό κι έγινε υπέρβαση της αρχής της αναλογικότητας, ζητώντας να... λήξει η τιμωρία του, καθώς έχει ήδη εκτίσει μία αγωνιστική.

Είναι αξιοσημείωτο πάντως ότι κι ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, κ.Δημήτρης Σκουτέρης, παραδέχτηκε πως: «Ήταν πράγματι ένας αγνός πανηγυρισμός. Αλλά λάθος, δεν αγκαλιάζεις τον διαιτητή. Δεν έπρεπε να το κάνει...». Η απόφαση αναμένεται να βγει εντός της ημέρας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags