Facebook Pixel Απίστευτη εξέλιξη με Κουτρουμπή στον Παναθηναϊκό - Sportdog.gr
| 2017-12-15 10:15:00

Απίστευτη εξέλιξη με Κουτρουμπή: Ακόμα δεν έφυγε από τον ΠΑΟ και πάει για... μεταγραφάρα!

Sportdog Team
Απίστευτη εξέλιξη με Κουτρουμπή: Ακόμα δεν έφυγε από τον ΠΑΟ και πάει για... μεταγραφάρα!

Αν έχεις καλό μάνατζερ...

Σα... βόμβα έσκασε στον Παναθηναϊκό η αποπομπή του Γιώργου Κουτρουμπή. Ο Έλληνας αμυντικός ειδοποιήθηκε να βρει ομάδα ενόψει Γενάρη, μιας και δεν υπολογίζεται πλέον από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, κάτι που συνδέεται από πολλούς με την τελευταία κακή εμφάνιση του παίκτη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο Γιώργος Κουτρουμπής κλήθηκε να λύσει το συμβόλαιό του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο να συμβεί, μιας και ο παίκτης απολαμβάνει αποδοχές που αγγίζουν τις 330.000 ευρώ το χρόνο (και όχι 280.000), μετά το νέο συμβόλαιο που είχε υπογράψει με εισήγηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Επομένως, αν ο Παναθηναϊκός λύσει τη συνεργασία του με τον Έλληνα στόπερ, θα πρέπει να τον αποζημειώσει, προσφέροντας ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, κάτι που, βεβαίως, δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει.

Αν, λοιπόν, ο παίκτης δε συναινέσει, μπορεί να παραμείνει στην ομάδα ακόμα κι ως ανενεργό μέλος, ένα ενδεχόμενο, φυσικά, που δε συμφέρει σε καμία περίπτωση τους Πράσινους.

Πάντως, το νέο γραφείο που έχει αναλάβει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, του μεγαλομάνατζερ Κάρλος Γκονσάλβες, έχει αρχίσει ήδη να «δουλεύει» τη μεταγραφή του Έλληνα αμυντικού στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Πορτογαλία, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr.

Μάλιστα, οι διεργασίες φαίνεται πως βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και το ευτύχημα για τον παίκτη είναι ότι πρόκειται για πολύ καλή ομάδα της χώρας.

Μία εξέλιξη, βεβαίως, απρόσμενη για έναν παίκτη που μέχρι πρότινος ήταν βασικό στέλεχος στον Παναθηναϊκό και δεν είχε ακουστεί τίποτα για πιθανή αποχώρησή του, παρά μόνο για πώληση τις τελευταίες ώρες, όπως σας είχε αποκαλύψει το sportdog.gr.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags