Facebook Pixel Εξαγριωμένος Κουτρουμπής, ετοιμάζει προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού - Sportdog.gr
| 2017-12-16 14:08:00

Στην... αντεπίθεση ο Κουτρουμπής - Ποιος θα «σώσει» τον ΠΑΟ - Απίθανο όνομα για διάδοχος

Sportdog Team
Στην... αντεπίθεση ο Κουτρουμπής - Ποιος θα «σώσει» τον ΠΑΟ - Απίθανο όνομα για διάδοχος

Εξαγριωμένος ο Έλληνας στόπερ με την αποπομπή του.

Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ώρες με τον Γιώργο Κουτρουμπή, καθώς μπορεί ακόμα ο Έλληνας άσος να μην έχει αποχωρήσει επίσημα από το Τριφύλλι, ωστόσο ήδη κυκλοφορούν στον Τύπο τα πρώτα ονόματα πιθανών διαδόχων του.

Μάλιστα, μόνο... βελούδινο δεν αναμένεται να είναι το διαζύγιο του Έλληνα άσου με το Τριφύλλι, μιας και ο τρόπος που έγινε η αποπομπή του από τον Μαρίνο Ουζουνίδη τον έχει εξαγριώσει και φαίνεται πως ετοιμάζει τη δική του... αντεπίθεση.

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr, ο παίκτης έχει εξουσιοδοτήσει ήδη τον δικηγόρο του για να καταθέσει προσφυγή κατά των Πράσινων, κάτι που προφανώς μπορεί να φέρει μεγάλους μπελάδες στην πράσινη ΠΑΕ.

Η συγκεκριμένη κίνηση, βεβαίως, δείχνει και ποια είναι η σχέση ανάμεσα στις δύο πλευρές και, φυσικά, πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί συμβιβαστική λύση για την αποζημίωση, όπως σας εξηγήσαμε και σε χθεσινό θέμα.

Πάντως, είναι πολύ πιθανό η υπόθεση να μη φτάσει στα άκρα, καθώς, όπως πρώτο το sportdog.gr σας αποκάλυψε, για τον Έλληνα άσο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Πορτογαλία και προκειμένου να μη χάσει μια σπουδαία μεταγραφή μπορεί να βάλει νερό στο κρασί του και να δώσει τα χέρια με τους Πράσινους. Εξάλλου, η μία ομάδα που θέλει τον παίκτη λέγεται ότι είναι κορυφαίος σύλλογος της χώρας.

Όσον αφορά την περίπτωση του Βαγγέλη Οικονόμου που ήρθε σήμερα στο προσκήνιο για αντικαταστάτης του Γιώργου Κουτρουμπή είναι αρκετά δύσκολη, καθώς ο παίκτης θα πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο, κάτι που μόνο εύκολο δε φαντάζει μετά την άγρια κόντρα των δύο πλευρών.

Παράλληλα, ο παίκτης θα πρέπει να δεχθεί να πάει στο Τριφύλλι με συμβόλαιο 60-70 χιλ. ευρώ, χρήματα πολύ λιγότερα κι από αυτά που λαμβάνει στην Πλατεία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομά του ακούστηκε πρόσφατα στην πιάτσα τόσο για την ΑΕΚ όσο και για τον ΠΑΟΚ, κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει ότι όλος αυτός ο ντόρος γύρω από το όνομα του Έλληνα αμυντικού αποτελεί μανατζερικό παιχνίδι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags