Facebook Pixel Λύση με Κουτρουμπή και ανατροπή με Χίλιεμαρκ στον Παναθηναϊκό; - Sportdog.gr
| 2017-12-21 15:00:00

Σκάνε βόμβες: Λύση με Κουτρουμπή, ανατροπή με Χίλιεμαρκ; - Τι αποφασίζει ο Ουζουνίδης...

Sportdog Team
Σκάνε βόμβες: Λύση με Κουτρουμπή, ανατροπή με Χίλιεμαρκ; - Τι αποφασίζει ο Ουζουνίδης...

Όλες οι τελευταίες καυτές εξελίξεις στο πράσινο ρεπορτάζ.

Ένα από τα πιο... hot ονόματα στον Παναθηναϊκό παραμένει ο Γιώργος Κουτρουμπής, για τον οποίο, μάλιστα, χθες στο Δ.Σ. του συλλόγου δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση, καθώς ο Βασίλης Κωνσταντίνου ζήτησε τον λόγο από τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο για την αποπομπή του Έλληνα άσου.

Πλέον, βέβαια, τα δεδομένα δεν μπορούν να αλλάξουν για τον Έλληνα άσο, καθώς ήταν προσωπική απόφαση του Μαρίνου Ουζουνίδη να αποχωρήσει από την ομάδα, ωστόσο μπορεί να χαρακτηριστεί θετική εξέλιξη το γεγονός ότι δύο πλευρές κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, άσχετα αν δεν υπήρξε σε πρώτη φάση συμφωνία για την αποζημίωση.

Εξάλλου, το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές παραμένει ψυχρό και μόνο η προοπτική μιας καλής μεταγραφής του παίκτη στο εξωτερικό (όχι και τόσο απίθανο σενάριο) μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση για να βρεθεί συμβιβαστική λύση.

Την ίδια στιγμή, ένα άλλο όνομα που παραμένει πάντα στην επικαιρότητα του Τριφυλλιού είναι αυτό του Όσκαρ Χίλιεμαρκ, τον οποίο επίσης ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να τελειώσει από τους Πράσινους.

Στην περίπτωση του Σουηδού, βεβαίως, ισχύει ό,τι πρώτο το sportdog.gr αποκάλυψε, ότι, δηλαδή, ο προπονητής του Τριφυλλιού ενημέρωσε αυτοπροσώπως τον παίκτη να βρει ομάδα τον Γενάρη, μετά την απογοητευτική του εμφάνιση απέναντι στην Ξάνθη στα Πηγάδια. Ό,τι άλλο γράφεται σχετικά με τους λόγους του διαζυγίου με τον Όσκαρ Χίλιεμαρκ ανήκει στη σφαίρα φαντασίας.

Πάντως, είναι η αλήθεια ότι τελευταίες ώρες επιχειρείται μια προσπάθεια να αλλάξει γνώμη ο Μαρίνος Ουζουνίδης και να κρατήσει τον παίκτη, καθώς υπάρχει η άποψη εντός της ομάδας πως πρόκειται για έναν από τους λίγους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει αυτή τη στιγμή το Τριφύλλι και, μάλιστα, με σχετικά μικρό κόστος, καθώς οι Πράσινοι πληρώνουν μόλις το 1/3 του συμβολαίου του με την Τζένοα.

Βέβαια, ο Έλληνας τεχνικός δε δείχνει, προς το παρόν, να κάνει πίσω και εμμένει στην απόφασή του ο Σουηδός να αποτελέσει παρελθόν...

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags