Facebook Pixel Sportdog.gr | Άλμα πρόκρισης από την ΑΕΛ με τριάρα στην Ξάνθη – Γεσίλ και Χατζισαφί… καθάρισαν τον ΟΦΗ!
Ποδόσφαιρο
| 2017-12-21 17:00:00

Άλμα πρόκρισης από την ΑΕΛ με τριάρα στην Ξάνθη – Γεσίλ και Χατζισαφί… καθάρισαν τον ΟΦΗ!

Sportdog Team
Άλμα πρόκρισης από την ΑΕΛ με τριάρα στην Ξάνθη – Γεσίλ και Χατζισαφί… καθάρισαν τον ΟΦΗ!

Λάρισα και Πανιώνιος νίκησαν με 3-0 και 2-0 την Ξάνθη και τον ΟΦΗ αντίστοιχα.

Τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε από σήμερα η ΑΕΛ, η οποία επικράτησε με 3-0 εντός έδρας της Ξάνθης και πλέον πρέπει να… αυτοκτονήσει στη ρεβάνς για να αποκλειστεί, ενώ ο Πανιώνιος νίκησε δύσκολα με 2-0 τον ΟΦΗ με δύο ωραία γκολ των Γεσίλ και Χατζισαφί.

Χόρεψε στα χιόνια η ΑΕΛ!

Στο χιονισμένο AEL FC Arena ο Θωμάς Ναζλίδης έδωσε μία μοναδική παράσταση και με δύο δικά του γκολ έδειξε τον δρόμο στους συμπαίκτες του για τους «8» του Κυπέλλου, ενώ ο Λεοζίνιο στο 90’ έγραψε το τελικό 3-0 κόντρα στην Ξάνθη.

Ο Έλληνας επιθετικός αρχικά, ευστόχησε σε πέναλτι στο 28’, που υποδείχθηκε έπειτα από μαρκάρισμα του Κασάδο στον Ντέλετις και έγραψε το 1-0. Στο 32’ ο 30χρονος επιθετικός πήρε το… ριμπάουντ έπειτα από την απόκρουση του Ζίβκοβιτς στο σουτ του Αγκάνοβιτς και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 και σχεδόν… καθάρισε το ματς. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 90’ ο Λεοζίνιο, ο οποίος ευνοήθηκε από τις κόντρες και πλάσαρε τον τερματοφύλακα της ακριτικής ομάδας για το τελικό 3-0, που δίνει τεράστιο προβάδισμα στους «βυσσινί» ενόψει της ρεβάνς στην Ξάνθη.
 

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Αγκάνοβιτς (76' Περόνε), Ντέλετιτς (89' Λεοζίνιο), Κριζμάν (83' Μασούρας), Ναζλίδης.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (54' Μελιόπουλος), Λουσέρο (61' Κάστρο), Μεχία, Κασάδο, Λισγάρας, Γέντρισεκ, Σβάρνας, Σιλά, Φασίδης (82' Κίκε Μπουλά).

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Θεσσαλονίκης)
 

Δύο… μπαλωθιές και τέλος!

Μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε ο Πανιώνιος, καθώς με ένα εκρηκτικό δίλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο και δύο πολύ ωραία γκολ των Γεσίλ και Χατζισαφί, κατάφερε να νικήσει με 2-0 του ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα, ο Γεσίλ στο 77’ με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για να έρθει ένα λεπτό μετά ο Χατζισαφί να νικήσει τον Δερμιτζάκη και να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Αξίζει όμως να αναφέρουμε, πως ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες το ματς, με τον Γεσίλ να αποβάλλεται στο φινάλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και να χάνει το ματς με την Κέρκυρα για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ ο ΟΦΗ «φωνάζει» για πέναλτι στο 41’ για χέρι του Σιώπη, αλλά και για φάουλ στα όρια της περιοχής στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων σε σπρώξιμο του Γκιοατά στον Μάνο.

Οι ενδεκάδες

Πανιώνιος (Γρηγορίου): Μπαντής, Μπανανά, Βλάχος (67' Παπαγεωργίου), Χατζησαφί, Γκιοατά, Κορμπός, Σαββίδης (71' Σαραμαντάς), Σιώπης (60' Γεσίλ), Μασούρας, Ντουρμισάι, Λάμπρου

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Δερμιτζάκης, Ρούσσος, Νάστος (89' Φαζός), Μάνος, Παπατόλιος (67' Πουρτουλίδης), Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Όγκμποε, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Κουτσιανικούλης (89' Πλευράκης)

Διαιτητής: Γεώργιος Λάμπρου (Εύβοιας) 

Βοηθοί: Β. Καμπούρης (Εύβοιας), Ι. Κοντιζάς (Πειραιά)

4ος: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags