Facebook Pixel Θέμα χρόνου η αποχώρηση Διαμαντόπουλου από τον Παναθηναϊκό!
| 2017-12-21 22:05:00

Θέμα χρόνου η αποχώρηση-βόμβα στον ΠΑΟ - Ξενέρωσε με όλα, πότε φεύγει!

Sportdog Team
Θέμα χρόνου η αποχώρηση-βόμβα στον ΠΑΟ - Ξενέρωσε με όλα, πότε φεύγει!

Μεγάλο πρόβλημα για το Τριφύλλι. Μπορεί να αλλάξει η κατάσταση;

Ο Παναθηναϊκός θυμίζει… καζάνι που βράζει, αφού τα ανοικτά θέματα στο εσωτερικό του είναι πάρα πολλά και τα πράγματα μοιάζουν πιο οριακά από ποτέ για το Τριφύλλι.

Το τελευταίο «επεισόδιο» στην εξωαγωνιστική επικαιρότητα της ομάδας, γιατί αγωνιστικά ακολούθησε η σφαλιάρα στη Λαμία για το Κύπελλο, παίχτηκε χθες όταν κατά τη διάρκεια του ΔΣ του συλλόγου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, άσκησε έντονη κριτική στον εκτελόντα χρέη τεχνικού διευθυντή, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, με τον δεύτερο μάλιστα να φέρεται ότι απείλησε πως θα αποχωρήσει από την ομάδα. Η ένταση εκτονώθηκε και ο Διαμαντόπουλος παραμένει στο πόστο του, όμως το ερώτημα είναι… για πόσο ακόμα!

Η αντίδραση του Διαμαντόπουλου στην κριτική που δέχτηκε είναι ενδεικτική του γεγονότος ότι το κλίμα στο εσωτερικό του συλλόγου είναι κακό.

Μάλιστα ο ίδιος είναι «ξενερωμένος» για πολλούς λόγους και θα μπορούσε ανά πάσα ώρα και στιγμή να τα παρατήσει και να φύγει, όμως αντέχει ακόμα.

Αυτός που τον κρατάει στον Παναθηναϊκό, παρά τα προβλήματα, είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Άλλωστε, ο Διαμαντόπουλος είναι ο μάνατζερ του Έλληνα τεχνικού και απλώς εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή στους Πράσινους, ελλείψει άλλου.

Η σχέση του με τον Ουζουνίδη είναι ο παράγοντας που δεν του επιτρέπει να αφήσει τον Παναθηναϊκό στα… κρύα του λουτρού. Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι το γυαλί έχει «ραγίσει» και κινδυνεύει να σπάσει. Στην επόμενη «στραβή» ίσως ούτε ο Ουζουνίδης ούτε κανείς άλλος να μην είναι ικανός να κρατήσει τον Διαμαντόπουλο στο Τριφύλλι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags