Facebook Pixel «Παρέμβαση» Αλαφούζου για Παναθηναϊκό - Sportdog.gr
| 2017-12-22 10:30:00

«Παρέμβαση» Αλαφούζου για ΠΑΟ - Έσβησε τη φωτιά, τι κάνει με διοίκηση και Ουζουνίδη!

Sportdog Team
«Παρέμβαση» Αλαφούζου για ΠΑΟ - Έσβησε τη φωτιά, τι κάνει με διοίκηση και Ουζουνίδη!

Αν και έχει φύγει, παραμένει ενεργός και ρυθμίζει τις εξελίξεις.

Πιο οριακή από ποτέ είναι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, μιας και ο Μαρίνος Ουζουνίδης φαίνεται πως δεν έχει άλλες αντοχές και πολλοί εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, μαζί, φυσικά, με τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, ο οποίος επίσης είναι στην ίδια κατάσταση , όπως σας αποκαλύψαμε και χθες με διαδοχικά ρεπορτάζ.

Μάλιστα, η ψυχολογία του Μαρίνου Ουζουνίδη έχει γίνει ακόμα χειρότερη μετά και από τη σκληρή κριτική που δέχεται από χθες για τη βαριά ήττα στη Λαμία, κάτι που προφανώς τη θεωρεί άδικη μετά τις προσπάθειες που έχει καταβάλλει για να κρατήσει ζωντανό το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δεν είναι λίγοι, λοιπόν, αυτοί που πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις ακόμα και μέσα στις γιορτές, καθώς, πλέον, έχει χαθεί και η όποια επαφή με τα διοικητικά στελέχη, μετά τα όσα έγιναν στο τελευταίο Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Πάντως, δεν αποκλείεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης να κάνει λίγη υπομονή ακόμα, περιμένοντας τις αλλαγές που αναμένονται στο διοικητικό συμβούλιο μετά την Πρωτοχρονιά. Κάτι που προφανώς θα γίνει προκειμένου να αποκατασταθούν οι σχέσεις του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή με τη διοίκηση.

Εξάλλου, η ένταση που προκλήθηκε στο τελευταίο Δ.Σ. προκάλεσε την ενεργοποίηση του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος αν και έχει αποχωρήσει από τα δρώμενα της ΠΑΕ, φρόντισε να παρενέβη και έπαιξε κατευναστικό ρόλο έτσι ώστε να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr, ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού είχε συνομιλίες με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να πορεύεται με το δίδυμο Ουζουνίδη - Διαμαντόπουλου, ξεκαθαρίζοντας ότι τους εμπιστεύεται απόλυτα.

Αυτή η στήριξη, άλλωστε, του Γιάννη Αλαφούζου προς τον Έλληνα προπονητή ενδεχομένως να επηρεάζει και τις εξελίξεις και να «φρενάρει» την απόφαση του κόουτς να 49χρονου κόουτς να αποχωρήσει από την ομάδα. Ίδωμεν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags