Facebook Pixel Απίστευτο: Έκοψε τον Βασιλακάκη ο Ουζουνίδης - Ήθελε τον Τσουκαλά, έφερε τον Χίλιεμαρκ!
| 2017-12-24 11:56:00

Έκοψε τον κορυφαίο παίκτη της Σούπερ Λιγκ ο Ουζουνίδης - Δείτε ποιον ήθελε στη θέση του!

Sportdog Team
Έκοψε τον κορυφαίο παίκτη της Σούπερ Λιγκ ο Ουζουνίδης - Δείτε ποιον ήθελε στη θέση του!

Τελικά, αυτός που ήρθε, ετοιμάζει βαλίτσες για Γενάρη.

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης κάνει φοβερή σεζόν στον Ατρόμητο, στον οποίο έχει «κολλήσει», πετυχαίνει κάποια πολύ όμορφα και σημαντικά γκολ και βοηθάει στην πορεία πρωταθλητισμού που κάνουν οι Περιστεριώτες. Με αφορμή τις εμφανίσεις του Έλληνα χαφ έχει γίνει ντόρος γύρω από το όνομά του, ενώ εσχάτως έχει προκύψει και το σενάριο περί μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι που… χάλασε την τελευταία στιγμή.

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες δεν είναι ακριβείς, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportdog.gr, όντως το όνομα του Βασιλακάκη απασχόλησε το Τριφύλλι, αλλά ποτέ τόσο σοβαρά όσο παρουσιάζεται. Ο παίκτης προτάθηκε στον Μαρίνο Ουζουνίδη στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου, πριν καν αποχωρήσει από την ομάδα ο Μάρκους Μπεργκ, από σκάουτερ του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας κόουτς βέβαια δεν περίμενε τον συγκεκριμένο άνθρωπο για να… μάθει τον Βασιλακάκη, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν, όταν ήταν στον πάγκο της Ξάνθης. Ωστόσο, από εκεί και πέρα η υπόθεση δεν προχώρησε, καθώς το Τριφύλλι ποτέ δεν του έκανε πρόταση, ενώ ούτε και ασχολήθηκε περισσότερο με τον Έλληνα άσο.

Ακόμα και όταν έφυγε ο Κάρλος Ζέκα, η επιλογή του Ουζουνίδη και των συνεργατών του δεν ήταν ο Βασιλακάκης, που ήδη βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ατρόμητο, αλλά ο Σταύρος Τσουκαλάς του Αστέρα!

Μάλιστα, ο 29χρονος μέσος που έχει «φτιάξει» το όνομα του στον ΠΑΣ Γιάννινα προερχόμενος από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, συζήτησε σοβαρά με τον Παναθηναϊκό και ήταν έτοιμος να ταξιδέψει για Αθήνα. Ο Τσουκαλάς περίμενε στο ακουστικό να τελειώσει το deal και να φορέσει τα πράσινα, ωστόσο η μεταγραφή δεν προχώρησε και τελικά στο Τριφύλλι προτίμησαν δανεικό τον Χίλιεμαρκ, ο οποίος πάντως ήδη ετοιμάζει βαλίτσες για να αποχωρήσει τον Γενάρη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κίνηση-έκπληξη από Διαμαντόπουλο στον ΠAO - Οι δύο πρώτες μεταγραφές από την Ελλάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags