Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρέλα στην Boxing Day - Τα ρεκόρ του Κέιν, η γκολάρα του Λίνγκαρντ και η υπερηχητική Λίβερπουλ
Ποδόσφαιρο
| 2017-12-26 21:39:00

Τρέλα στην Boxing Day - Τα ρεκόρ του Κέιν, η γκολάρα του Λίνγκαρντ και η υπερηχητική Λίβερπουλ

Τρέλα στην Boxing Day - Τα ρεκόρ του Κέιν, η γκολάρα του Λίνγκαρντ και η υπερηχητική Λίβερπουλ

Χορτάσαμε γκολ και θέαμα στην Premier League.

Ολοκληρώθηκε η περίφημη Boxing Day, η επομένη των Χριστουγέννων, κατά την οποία παραδοσιακά στην Αγγλία η αγωνιστική δράση δεν σταματά.

Και σίγουρα δεν ήταν μια απλή αγωνιστική ημέρα, αφού χορτάσαμε φοβερή μπάλα, με την Premier League να μας κάνει το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο!

Η αρχή έγινε το μεσημέρι, όταν η Τότεναμ συνέτριψε την Σαουθάμπτον με 5-2, σε μια αναμέτρηση που φέρει την «υπογραφή» του Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος στράικερ πέτυχε ακόμα ένα χατ-τρικ, με το οποίο έσπασε το ρεκόρ του Άλαν Σίρερ, φτάνοντας τα 39 γκολ στην Premier League σε ένα ημερολογιακό έτος. Παράλληλα, ο Κέιν ξεπέρασε και τον Λιονέλ Μέσι και κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του πρώτου σκόρερ μέσα στο 2017 με 56 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις!

Το κύριο μέρος της αγωνιστικής διεξήχθη το απόγευμα, όταν και έλαμψε το άστρο ενός ακόμα νεαρού Άγγλου. Ο λόγος για τον Τζέσι Λίνγκαρντ, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπέρνλι σώζωντας την ομάδα του Μουρίνιο, η οποία κατόρθωσε να ισοφαρίσει σε 2-2 στις καθυστερήσεις και να αποφύγει χριστουγεννιάτικο κάζο.

Παράλληλα, ματσάρα έγινε στο Μπόρνμουθ – Γουέστ Χαμ, που ολοκληρώθηκε με σκορ 3-3, ενώ η Γουότγορντ του Μάρκο Σίλβα νίκησε μετά από τέσσερις σερί ήττες και μάλιστα με ανατροπή (2-1) επί της Λέστερ.

Η Boxing Day ολοκληρώθηκε στο Άνφιλντ, εκεί όπου η Λίβερπουλ έστησε ακόμα ένα «πάρτι», ισοπεδώνοντας τη Σουόνσι με 5-0 κι έχοντας ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags