Facebook Pixel Ελπίδα μέσω... Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό - Sportdog.gr
| 2017-12-28 14:09:00

Κι όμως υπάρχει ελπίδα: Αυτός «δίνει» λεφτά στον ΠΑΟ - «Κουφό» σκηνικό με Κουρμπέλη!

Sportdog Team
Κι όμως υπάρχει ελπίδα: Αυτός «δίνει» λεφτά στον ΠΑΟ - «Κουφό» σκηνικό με Κουρμπέλη!

Υπάρχουν και κάποιοι που δε θα γίνουν «Χουλτ»...

Μόλις πριν από λίγες μέρες, στις 23/12, εξηγούσαμε στο sportdog.gr ότι μπορεί η μοναδική ελπίδα για την (προσωρινή) επιβίωση του Παναθηναϊκού να είναι οι πωλήσεις πρωτοκλασάτων παικτών, ωστόσο τονίζαμε ότι είναι απίθανο για την ΠΑΕ να συγκεντρώσει το ποσό των 5 εκατ. ευρώ που ευελπιστούσε, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ. 

Πλέον, μετά και την προσφυγή του Νίκλας Χουλτ, ενός παίκτη για τον οποίο υπήρχε η πεποίθηση ότι μπορούσε να φέρει πολλά χρήματα στα ταμεία του συλλόγου, οι Πράσινοι προσγειώθηκαν ανώμαλα στη σκληρή πραγματικότητα, ενώ υπάρχει πάντα ο φόβος τον Σουηδό μπακ να ακολουθήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές.

Πάντως, παρόλα αυτά, υπάρχουν ακόμα κάποιοι παίκτες που με τους σωστούς χειρισμούς έχουν τη δυνατότητα να αποφέρουν χρήματα στο Τριφύλλι. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο Λούκας Βιγιαφάνιες είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσε να πωληθεί και να προσφέρει μια μικρή οικονομική ανάσα στους Πράσινους.

Ο Αργεντινός άσος βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων κι αν στον Παναθηναϊκό κινηθούν όπως πρέπει στην αγορά, ίσως να βγουν κερδισμένοι από τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο για έναν άλλο υποψήφιο προς πώληση, που δεν έχει, φυσικά, δείξει διάθεση να κινηθεί νομικά κατά της ΠΑΕ, τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού, ενώ παράλληλα δεν έχει δείξει καμία πρόθεση να αποχωρήσει στην παρούσα φάση από τους Πράσινους, όπως σας γράφαμε και πρόσφατα.

Παρόλο το γεγονός ότι στον σύλλογο οι συνθήκες έχουν γίνει ασφυκτικές για τους πάντες, ο Έλληνας άσος κάνει υπομονή, θέλει να βοηθήσει την ομάδα σε αυτή τη δύσκολή φάση και θα περιμένει μέχρι το τέλος της σεζόν για να κοιτάξει το μέλλον του. Μία αξιόλογη στάση από τον παίκτη που, όμως, δεν εξυπηρετεί στην παρούσα φάση τις (εξωαγωνιστικές) ανάγκες του Τριφυλλιού που θέλει οπωσδήποττε είτε να πουλήσει είτε να απαλλαγεί από τα μεγάλα συμβόλαια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags