Facebook Pixel Έκλεισε τον Οικονόμου ο Παναθηναϊκός
| 2017-12-28 17:19:00

«Κλείδωσε» η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού!

Sportdog Team
«Κλείδωσε» η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού!

Οι Πράσινοι έκλεισαν παίκτη για τον Ιανουάριο!

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε ουσιαστικά τον Βαγγέλη Οικονόμου, καθώς σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στους ανθρώπους της ΠΑΕ και την πλευρά του παίκτη, για την οποία σας είχαμε ενημερώσει σε πρωινό ρεπορτάζ.

Ο Έλληνας στόπερ έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο και στο σημερινό ραντεβού του με το Τριφύλλι οριστικοποιήθηκε η συμφωνία των δυο πλευρών.

Έτσι, το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση του deal είναι τα τυπικό σκέλος της υπόθεσης, με τις υπογραφές να πέφτουν πιθανότατα αύριο (29/12) και τον παίκτη να ανακοινώνεται επίσημα μετά την 1η Ιανουαρίου, όταν και ανοίγει η μεταγραφική περίοδος.

Συνεπώς, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Οικονόμου θα αποτελέσει την πρώτη προσθήκη του Παναθηναϊκού στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και θα ενισχύσει την ομάδα στις θέσεις των στόπερ μετά τις επικείμενες αποχωρήσεις του Γιώργου Κουτρουμπή και του Ροντρίγκο Μολέντο.

Τα τελευταία ρεπορτάζ ήθελαν τον έμπειρο άσο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags