Facebook Pixel Έτσι «απαντάει» ο Ουζουνίδης στον... Χουλτ - Sportdog.gr
| 2017-12-28 10:57:00

Έτσι «απαντάει» ο Μαρίνος στον Χουλτ - Ποιον μπακ κλείνει, τι παίζει με φορ και πρώην της ΑΕΚ!

Sportdog Team
Έτσι «απαντάει» ο Μαρίνος στον Χουλτ - Ποιον μπακ κλείνει, τι παίζει με φορ και πρώην της ΑΕΚ!

Παλεύει για μεταγραφές ο Ουζουνίδης, όλα τα ονόματα που ακούγονται.

Μπορεί στον Παναθηναϊκό οι εξελίξεις να είναι δραματικές έπειτα από την προσφυγή που κατέθεσε ο Νίκλας Χουλτ, καθώς πλέον τον Σουηδό αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι παίκτες, μετά και την... γκάφα της ΠΑΕ να πληρώσει τον παίκτη, όπως σας αναλύσαμε σε χθεσινό θέμα, ωστόσο στο Τριφύλλι προσπαθούν να μείνουν ψύχραιμοι και να οργανώσουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Μόνο τυχαία δεν ήταν, άλλωστε, τα όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης χθες στους παίκτες του, ζητώντας στην ουσία από τους ίδιους να πάρουν τις αποφάσεις τους για το μέλλον τους, προκειμένου να γνωρίζει σε ποιους μπορεί να υπολογίζει ενόψει της συνέχειας, αλλά και προφανώς τι ενίσχυση θα χρειαστεί.

Από σήμερα, μάλιστα, αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση του Βαγγέλη Οικονόμου. Το τελικό ραντεβού δεν έγινε χθες λόγω της υπόθεσης του Νίκλας Χουλτ και εντός της ημέρας οι δύο πλευρές θα συζητήσουν το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους. Ωστόσο η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα (διαβάστε ΕΔΩ) και ο παίκτης είναι μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό.

Όπως σας γράφαμε και χθες, άλλωστε, ο παίκτης, που προφανώς προορίζεται για αντικαταστάτης του Νίκλας Χουλτ, έχει πάρει κάποιες εγγυήσεις από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και είναι θετικός να υπογράψει στο Τριφύλλι συμβόλαιο 6 μηνών, μιας και ο στόχος του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Όσον αφορά, τον Βαλεντίνο Βλάχο, το όνομα του οποίου συντηρείται στο προσκήνιο, μπορεί να γίνει η μεταγραφή, αν και εφόσον ο παίκτης μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο. Ο Έλληνας μπακ αρέσει στον Μαρίνο Ουζουνίδη και, όπως εξηγούσαμε και χθες, το deal μπορεί να γίνει σχετικά εύκολα από τη στιγμή που ο μάνατζέρ του είναι ο εκτελών χρέη τεχνικού διευθυντή στο Τριφύλλι, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος.

Πάντως, από την άλλη, δε φαίνεται να υπάρχουν πιθανότητες απόκτησης του Χρήστου Τασουλή, καθώς ο παίκτης ανήκει στον Πανιώνιο και εκεί αναμένεται να επιστρέψει μετά τον δανεισμό του στη γαλλική Λανς.

Την ίδια στιγμή, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναζητά και έναν σέντερ φορ στην αγορά, καθώς έχει ξεμείνει με τον Γκιγιέρμο Μολίνς και τον νεαρό Σωτήρη Πίσπα. Η περίπτωση του Μίκαελ Μπόμαν δε δείχνει να απασχολεί σοβαρά, καθώς ο Σουηδός φορ ανήκει στο ίδιο γραφείο μάνατζερ με τον Όσκαρ Χίλιεμαρκ, ο οποίος αποχωρεί κακήν κακώς από τους Πράσινους και δύσκολα θα γίνει τόσο γρήγορα άλλο deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στα υπόψη, πάντως, υπάρχει πάντα και ο Χρήστος Αραβίδης, αν και η αγωνιστική του απραξία δεν αρέσει στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο παίκτης δεν αποτελεί προτεραιότητα, ωστόσο αν οι μέρες περάσουν και ο Παναθηναϊκός δεν έχει βρει σέντερ φορ όλα είναι πιθανά. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ, άλλωστε, παραμένει διαθέσιμος και, μάλιστα, δείχνει ότι δε θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, όπου έχει πρόταση από την Ανόρθωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags