Facebook Pixel Sportdog.gr | Αδιανόητα λεφτά στον Μολέντο για να υπογράψει - Έτσι θα «καταστραφεί» ο Παναθηναϊκός!
| 2018-01-06 13:05:00

Αδιανόητα λεφτά στον Μολέντο για να υπογράψει - Έτσι θα «καταστραφεί» ο Παναθηναϊκός!

Sportdog Team
Αδιανόητα λεφτά στον Μολέντο για να υπογράψει - Έτσι θα «καταστραφεί» ο Παναθηναϊκός!

Ο Κάτσε, το «ψηστήρι» και η προμήθεια του μάνατζερ.

Koρυφώνεται η αγωνία για το μέλλον του Ροντρίγκο Μολέντο, καθώς ακόμα ο παίκτης δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση, αν και δείχνει να προτιμάει να γυρίσει στην πατρίδα του.

Όπως πρώτο το sportdog.gr σάς αποκάλυψε από χθες το μεσημέρι, υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου άσου με ένα ποσό κοντά στις 700.000 ευρώ, συν δύο παίκτες με ελεύθερη μεταγραφή.

Ο ένας από τους δύο ποδοσφαιριστές που παραχωρεί ο Δικέφαλος είναι ο Εργκούς Κάτσε, ο οποίος, ωστόσο, δε φαίνεται πολύ θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι. Πάντως, σε περίπτωση που ο Ροντρίγκο Μολέντο απαντήσει θετικά δεν πρόκειται να χαλάσει το deal στον Αλβανό μέσο.

Εξάλλου, αυτή τη στιγμή ο Βραζιλιάνος δέχεται αφόρητες πιέσεις από όλες τις πλευρές, προκειμένου να υπογράψει στον ΠΑΟΚ, ενώ είναι δεδομένο πως δεν έχει βάλει την υπογραφή σε συμβόλαιο με την Ιντερνασιονάλ, καθώς σε αυτό το ενδεχόμενο θα είχε τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή του.

Στο μεταξύ, ο Δικέφαλος προσφέρει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο στον παίκτη, διάρκειας 3,5 ετών με συνολικές αποδοχές που ξεπερνούν τα 3 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν του δίνουν σε καμία περίπτωση οι συμπατριώτες του.

Την ίδια στιγμή, μεγάλο ρόλο στην υπόθεση παίζει ο μάνατζερ του Ροντρίγκο Μολέντο, Ζιλμάρ Βελόζ, ο οποίος φέρεται να έχει εξασφαλίσει μία πολύ μεγάλη προμήθεια για να γυρίσει τον πελάτη του στην Ιντερνασιονάλ, η οποία, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, προσφέρει πολύ λίγα χρήματα στον Παναθηναϊκό.

Αν, μάλιστα, κλείσει τελικά το deal με τους Βραζιλιάνους, οι Πράσινοι θα μπουν άμεσα σε μεγάλους μπελάδες, καθώς την επόμενη εβδομάδα εκδικάζονται πέντε προσφυγές και δεν έχουν χρήματα για να τακτοποιήσουν τις συγκεκριμένες οφειλές. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags