Facebook Pixel Ανσαριφάρντ και Τζούρτζεβιτς βάζουν δύσκολα στον Γκαρσία - Sportdog.gr
| 2018-01-07 22:15:00

«Κουφάθηκε» ο Γκαρσία στη Λάρισα, άγριο «στρίμωγμα» ακόμα δεν ξεκίνησε - Ακυρώνεται μεταγραφή;

Sportdog Team
«Κουφάθηκε» ο Γκαρσία στη Λάρισα, άγριο «στρίμωγμα» ακόμα δεν ξεκίνησε - Ακυρώνεται μεταγραφή;

Δύο παίκτες του Ολυμπιακού βάζουν δύσκολα στον Ισπανό.

Ο Ολυμπιακός πέρασε από τη Λάρισα με θριαμβευτικό τρόπο, αφού επικράτησε 3-0 της ΑΕΛ. Επέστρεψε έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague και πανηγύρισε την έβδομη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Το αποψινό «διπλό» αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, από τη στιγμή που κατακτήθηκε με υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο (Κόντης και Βούζας) υπό το βλέμμα του Όσκαρ Γκαρσία, που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της Λάρισας.

Οι αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι ήδη αρκετές, ενώ η έλευση του Καταλανού τεχνικού αναμένεται να φέρει κι άλλες. Ειδικότερα στην επίθεση, μιας και είναι γνωστό ότι ο Όσκαρ Γκαρσία αρέσκεται στο 4-4-2 και φέρεται να έχει ζητήσει ήδη την απόκτηση επιθετικού.

Υπό αυτό το πρίσμα, είναι πολύ σημαντικό για τους υπάρχοντες επιθετικούς των Ερυθρολεύκων, τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και τον Ούρος Τζούρτζεβιτς, το γεγονός ότι εκμεταλλεύτηκαν την αποψινή τους ευκαιρία και σκόραραν αμφότεροι.

Ο Ιρανός απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση πετυχαίνοντας ακόμα ένα γκολ και φτάνοντας τα 8 στο φετινό πρωτάθλημα. Όσο για τον Σέρβο, συνέχισε αυτό που κάνει με μεγάλη συνέπεια το τελευταίο διάστημα, δηλαδή να μπαίνει αλλαγή και να βρίσκει και αυτός δίχτυα, παρά τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του.

Αμφότεροι οι παίκτες βάζουν δύσκολα στον Όσκαρ Γκαρσία, ο οποίος έρχεται με… φόρα για να αποκτήσει επιθετικό, όμως βλέπει με το «καλημέρα» ότι ήδη διαθέτει δυο ιδιαιτέρως φορμαρισμένους σέντερ φορ, που σίγουρα δεν μπορεί να αγνοήσει.

Τον ίδιο «πονοκέφαλο» είχε να αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα και ο Τάκης Λεμονής, με τη διαφορά ότι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τους δυο παίκτες μαζί στην ενδεκάδα, ενώ ο Όσκαρ Γκαρσία είναι προπονητής διαφορετικής λογικής.

Θεωρείται πάρα πολύ πιθανό ότι θα εφαρμόσει 4-4-2 και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει με τους προαναφερθέντες επιθετικούς και το αν θα επιχειρήσει να πάρει άλλον, ειδικά από τη στιγμή που έρχεται και ο... Κέβιν Μιραλάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags