Facebook Pixel Φουλ επίθεση ο ΠΑΟΚ για Μολέντο, γιατί ελπίζει ο Παναθηναϊκός - Sportdog.gr
| 2018-01-08 11:06:00

«Ψήνεται» η μεγάλη ανατροπή με Μολέντο; - Φουλ επίθεση από ΠΑΟΚ, γιατί ελπίζει ο ΠΑΟ!

Sportdog Team
«Ψήνεται» η μεγάλη ανατροπή με Μολέντο; - Φουλ επίθεση από ΠΑΟΚ, γιατί ελπίζει ο ΠΑΟ!

Σκληρό πόκερ για τον Βραζιλιάνο, δεν έχει τελειώσει τίποτα!

Μπορεί από τον ΠΑΟΚ να διαρρέεται τις τελευταίες ώρες ότι γίνονται προσπάθειες για την απόκτηση του Εβγέν Κατσερίντι, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι έχει εγκαταλειφθεί η περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέντο.

Οι «ασπρόμαυροι» συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις για τον Βραζιλιάνο άσο και προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον φέρουν στην Τούμπα, ασκώντας αφόρητες πιέσεις προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή και προσφέροντας, φυσικά, στον παίκτη ένα τεράστιο συμβόλαιο.

Ο Εβγέν Κατσερίντι παραμένει, βέβαια, όπως σας έχουμε αναφέρει από την πρώτη στιγμή, ο No2 στόχος, ωστόσο στην Τούμπα θέλουν να εξαντλήσουν πρώτα όλα τα περιθώρια για τον άσο του Παναθηναϊκού και μετά να προχωρήσουν με τον ελληνικής καταγωγής αμυντικό, του οποίου, πάντως, η περίπτωση είναι πολύ πιο ακριβή.

Την ίδια στιγμή, το προσύμφωνο που έχει υπογράψει ο Ροντρίγκο Μολέντο με την Ιντερνασιονάλ δεν έχει καμία νομική ισχύ τώρα τον Γενάρη, αφού αφορά την απόκτησή του το καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος από τους Πράσινους.

Πάντως, οι Βραζιλιάνοι, έχοντας με τον πλευρό τους τον ποδοσφαιριστή, παίζουν σκληρό παιχνίδι τακτικής σε βάρος του Τριφυλλιού και δεν έχουν καμία διάθεση να ανεβάσουν την προσφορά τους, η οποία είναι πολύ μικρότερη απ’ αυτή του ΠΑΟΚ.

Οι Πράσινοι, από την άλλη, δεν έχουν κανένα διαπραγματευτικό ατού στα χέρια τους, ξέροντας ότι ο Ροντρίγκο Μολέντο θα είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση και απλά ελπίζουν ο ΠΑΟΚ να καταφέρει να ανατρέψει τα δεδομένα και να πείσει τον Βραζιλιάνο να ανηφορήσει στη Θεσσαλονίκη.

Εξάλλου, στον Παναθηναϊκό περιμένουν πώς και πώς τα χρήματα από τον Δικέφαλο του Βορρά ενόψει των προσφυγών που εκδικάζονται μέσα στην εβδομάδα κατά της ΠΑΕ, προκειμένου να αποφύγουν πολύ δυσάρεστες καταστάσεις...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags