Facebook Pixel Sportdog.gr | Ωμός εκβιασμός για Μολέντο - Δραματική εξέλιξη για ΠΑΟ - Τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ;
| 2018-01-08 16:20:00

Ωμός εκβιασμός για Μολέντο - Δραματική εξέλιξη για ΠΑΟ - Τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ;

Sportdog Team
Ωμός εκβιασμός για Μολέντο - Δραματική εξέλιξη για ΠΑΟ - Τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ;

Νέα, απρόσμενη τροπή στο σήριαλ με τον Βραζιλιάνο. 

Όπως σας ενημέρωσε το sportdog.gr σε προηγούμενο ρεπορτάζ ο ΠΑΟΚ δεν θα το βάλει κάτω τόσο εύκολα όσον αφορά στην περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέντο και θα κάνει τα πάντα για να τον φέρει στην Τούμπα, προσφέροντάς του ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο.

Μετά την τελευταία εξέλιξη από πλευράς Ιντερνασιονάλ ο Δικέφαλος κοιτάει με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον την υπόθεση, καθώς η "Κολοράντο" πρότεινε στον Παναθηναϊκό, αντί για χρήματα για τον Βραζιλιάνο, να διαλέξει κάποιο έμψυχο αντάλλαγμα, οδηγώντας και πάλι τις συζητήσεις σε αδιέξοδο!

Είναι προφανές ότι η βραζιλιάνικη ομάδα ποντάρει στο γεγονός ότι έχει συνάψει προσύμφωνο με τον Μολέντο και προσπαθεί να τον αποκτήσει από το Τριφύλλι με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Αν όμως δεν συμφωνήσουν οι Πράσινοι η μεταγραφή δεν μπορεί να γίνει, εκτός αν ο Βραζιλιάνος καταθέσει προσφυγή για να φύγει, κάτι που έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να κάνει.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη περιπλέκει τα πράγματα ακόμα περισσότερα, με τον ΠΑΟΚ να παραμένει δυνατά στην υπόθεση, αλλά να πρέπει να βρει τρόπο να πείσει τον παίκτη να ανηφορίσει προς Θεσσαλονίκη μεριά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags