Facebook Pixel Στα... βράχια ο Παναθηναϊκός με Μολέντο, δεν τον σώζει ούτε ο Κουρμπέλης - Sportdog.gr
| 2018-01-08 22:10:00

Στα... βράχια ο ΠΑΟ με Μολέντο, δεν τον σώζει ούτε ο Κουρμπέλης - Ανέκδοτο οι... μεταγραφές!

Sportdog Team
Στα... βράχια ο ΠΑΟ με Μολέντο, δεν τον σώζει ούτε ο Κουρμπέλης - Ανέκδοτο οι... μεταγραφές!

Με την πλάτη στον τοίχο οι Πράσινοι, δραματικές όλες οι εξελίξεις.

Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό είναι ραγδαίες αναφορικά με τον Ροντρίγκο Μολέντο εξαιτίας της αλλαγής στάσης της Ιντερνασιονάλ, η οποία τα έχει βρει με τον παίκτη, όμως πρότεινε στους Πράσινους να τους «πληρώσει» με έμψυχα ανταλλάγματα αντί για χρήματα.

Πρόκειται σαφώς για μια καταστροφική εξέλιξη για το Τριφύλλι, το οποίο υπολόγιζε στην πώληση του Βραζιλιάνου άσου, προκειμένου να εξασφαλίσει ένα σημαντικό ποσό, που θα βοηθούσε τον σύλλογο να επιβιώσει σε μια περίοδο που τα οικονομικά του προβλήματα είναι τεράστια.

Πάντως, σε παλαιότερα ρεπορτάζ το sportdog.gr σας είχε επισημάνει επανηλειμμένα ότι η Ιντερνασιονάλ δεν ήταν δυνατόν να δώσει στον Παναθηναϊκό τα χρήματα που αξίωνε για τον παίκτη (περίπου 800.000 ευρώ) και πως αν προέβαινε σε επίσημη πρόταση, αυτή θα ήταν μικρή και δεν θα ικανοποιούσε τους Πράσινους.

Να, λοιπόν, που οι Βραζιλιάνοι εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι έχουν δώσει τα χέρια με τον παίκτη και προσπαθούν να τον πάρουν... τζάμπα, γνωρίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μειονεκτική θέση.

Το συμβόλαιο του Ροντρίγκο Μολέντο τελειώνει το καλοκαίρι και το Τριφύλλι, πλέον, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο εξαιτίας του «εκβιασμού» της Ιντερνασιονάλ. Εννοείται, φυσικά, πως η πρόταση για έμψυχα ανταλλάγματα δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει ανάγκη από χρήματα.

Μπορεί άραγε η λύση να έρθει από τον ΠΑΟΚ; Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει και ο ίδιος ο παίκτης να δώσει τη συγκατάθεσή του, κάτι που φαντάζει δύσκολο από τη στιγμή που έχει συμφωνήσει με τη βραζιλιάνικη ομάδα.

Στο μεταξύ, με τα περιθώρια να στενεύουν και τις υποθέσεις των Ροντρίγκο Μολέντο και Νίκλας Χουλτ να περιπλέκονται, οι Πράσινοι πρέπει να βρουν λύσεις και έσοδα από άλλους παίκτες.

Γι’ αυτόν τον λόγο έχουν βγάλει στη… βιτρίνα και τον αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Κουρμπέλη. Το πρόβλημα είναι πως μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι στον ορίζοντα για τον Έλληνα χαφ.

Ο Παναθηναϊκός κάνει ό,τι μπορεί για να προωθήσει τον παίκτη σε υποψήφιους αγοραστές, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει λάβει κάποια πρόταση, ενώ δεν υπάρχει καν σοβαρή εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, η οριακή κατάσταση στον Παναθηναϊκό καθιστά απαγορευτική την όποια μεταγραφική κίνηση στο άμεσο μέλλον.

Άλλωστε, το παραδέχθηκε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά τη χθεσινή νίκη επί του Πλατανιά, καθώς τόνισε ότι η ομάδα ναι μεν έχει ανάγκη από μεταγραφές, αλλά πολύ δύσκολα θα έρθουν παίκτες εξαιτίας της όλης κατάστασης.

Πράγματι, εάν δεν περάσει αυτή η εβδομάδα, κατά την οποία είναι προγραμματισμένες να εκδικαστούν οι προσφυγές των Βέμερ, Τοτσέ, Εσιέν, Λέτο (Τετάρτη) και Τελάντερ, Ταυλαρίδη (Πέμπτη), καταλαβαίνει κανείς ότι οι Πράσινοι δεν είναι δυνατόν να έχουν το μυαλό τους στις μεταγραφές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags