Facebook Pixel Νέα «καυτά» δεδομένα για τη νέα ομάδα του Μολέντο - Sportdog.gr
| 2018-01-09 12:45:00

Νέα «καυτά» δεδομένα για τη νέα ομάδα του Μολέντο - Τα γυρίζει όλα... τούμπα ο Βραζιλιάνος;

Sportdog Team
Νέα «καυτά» δεδομένα για τη νέα ομάδα του Μολέντο - Τα γυρίζει όλα... τούμπα ο Βραζιλιάνος;

Τι συμβαίνει τις τελευταίες ώρες με τον απρόβλεπτο άσο;

Το μεγαλύτερο μεταγραφικό σήριαλ του Γενάρη, αυτό του Ροντρίγκο Μολέντο, συνεχίζεται και ακόμη δεν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη, μιας και ο παίκτης δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση για το μέλλον του.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει υπογράψει όντως προσύμφωνο με την Ιντερνασιονάλ, ωστόσο αυτό δεν έχει καμία νομική ισχύ, όπως αναφέραμε και σε πρόσφατο ρεπορτάζ, μιας και ο παίκτης μπορεί να πάρει κανονική μεταγραφή από το καλοκαίρι, όταν και θα μείνει ελεύθερος από τους Πράσινους.

Οι Πράσινοι εξακολουθούν να πιέζουν τον παίκτη να αποδεχθεί την προοπτική του ΠΑΟΚ, μιας και ο Δικέφαλος προσφέρει πολύ καλά χρήματα στο Τριφύλλι (συν δύο παίκτες), σε αντίθεση με τους Βραζιλιάνους που, γνωρίζοντας την κατάσταση στους Πράσινους, δε δίνουν, πλέον, χρήματα για τη μεταγραφή, έχοντας εξασφαλίσει και το «ναι» του παίκτη.

Πάντως, το νέο δεδομένο της υπόθεσης είναι ότι ο παίκτης παρουσιάζει πολύ πιο διαλλακτικός και εξετάζει με καλύτερο μάτι την προοπτική του Δικεφάλου. Δεν είναι τόσο αρνητικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη κι αυτό θα μπορούσε να φέρει ανατροπή δεδομένων.

Προφανώς ρόλο στην αλλαγή στάσης του παίκτη παίζει και το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που προσφέρει ο Ιβάν Σαββίδης στον Βραζιλιάνο και προβλέπει διάρκεια 3,5 ετών και συνολικές αποδοχές που αγγίζουν τα 3 εκατ. ευρώ, όπως σας έχει αποκαλύψει το sportdog.gr.

Πρόκειται, βεβαίως, για μία εξωπραγματική πρόταση που είναι, φυσικά, πολύ μεγαλύτερη απ’ αυτή που έχει στα χέρια του ο παίκτης από τους συμπατριώτες του. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, άλλωστε, η πλευρά του Βραζιλιάνου δέχεται συνεχώς αφόρητες πιέσεις για να πει το «ναι» στον Δικέφαλο του Βορρά και φαίνεται πως σιγά-σιγά έχει αρχίσει να το σκέφτεται διαφορετικά.

Όπως και να έχει πάντως, ακόμα δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση οριστική απόφαση κι όλα παραμένουν ανοιχτά. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και σίγουρο, ενώ κανείς δεν μπορεί να κάνει ασφαλή πρόβλεψη από τη στιγμή ειδικά που η υπόθεση αφορά έναν ποδοσφαιριστή με απρόβλεπτο χαρακτήρα...  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags